Ξεσπάει κατά του ΣΚΑΪ η Ναταλί Κάκκαβα: «Μας κατέστρεψαν! Συμφωνώ με τους τηλεθεατές που μας έκραζαν»

Advertisement

Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε σήμερα η Ναταλί Κάκκαβα η οποία τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο J2US.

Η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε για την περσινή συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και την παρουσίαση του Big Brother αλλά και της εκπομπής του Σαββατοκύριακου με τον σύζυγό της Γρηγόρη Γκουντάρα.

Advertisement

«Η αρχική πρόταση για το Big Brother ήταν ότι ήθελαν ένα δίδυμο δημοσιογραφικό το οποίο θα έχει έναν έντονα διαδραστικό ρόλο στο κομμάτι της παρουσίασης με δημοσιογραφικές ερωτήσεις.

Πιθανότατα θα μπαίναμε και μέσα στο σπίτι, θα μπορούσαμε να κάνουμε συνεντεύξεις στους παίκτες. Και πάμε στο πρώτο Live και μας λένε ότι δε πρέπει να παρεκκλίνουμε από το autocue ούτε στο “και”.

Οι ερωτήσεις που μας άφηναν να κάνουμε στους παίκτες ήταν όλες γραμμένες. Δεν είχαμε δικαίωμα να βάλουμε την προσωπική μας σφραγίδα ούτε στο ελάχιστο.

Advertisement

Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι μια φορά τόλμησα να κάνω μια ερώτηση εκτός σκαλέτας και άνθρωπος της παραγωγής με πήρε 4 τη νύχτα και με ξέσκισε.

Θέλω λοιπόν να απαντήσω στο ότι ναι μεν μας δόθηκε μια ευκαιρία, αλλά εγώ θεωρώ ότι με αυτή την ευκαιρία στην πραγματικότητα μας κατέστρεψαν. Αλλιώς τα είχαμε στο μυαλό μας» ανέφερε η Ναταλί Κάκκαβα.

Ωστόσο, η Ναταλί Κάκκαβα δεν έμεινε εκεί αφού συνέχισε: «Δεν παίρνεις τον Γρηγόρη για να διαβάζει το autocue, είναι κάκιστος σε αυτό. Απορώ γιατί τον επέλεξαν σε αυτό;

Θυμάμαι να γίνεται ο κακός χαμός μέσα στο σπίτι και εμείς να ρωτάμε αν η Ευδοκία θα πάρει και το κουκλάκι της μαζί. Εγώ ντρεπόμουν να τις κάνω αυτές τις ερωτήσεις».

Advertisement

«Συμφωνώ απόλυτα με τους τηλεθεατές που μας έκραζαν. Ήμασταν κάκιστοι. Για το Σαββατοκύριακο αυτό που είχαμε ζητήσει ήταν να μην έχουμε εμπορικές τοποθετήσεις…. Δε μας δίνανε συνεργεία να κάνουμε συνεντεύξεις».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας προσπάθησε να «σώσει» λίγο την κατάσταση χωρίς όμως να διαφωνεί μαζί της. Μάλιστα ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ήθελε να αποχωρήσει από το σόου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: