«Μου είπε ότι έχει σκοτώσει άνθρωπο κι εγώ τον ρώτησα “πώς ένιωσες;”» -Άναυδη η Γερμανού με τον Άγγελο Μπράτη

Advertisement

Ο Άγγελος Μπράτης με αφορμή την συμμετοχή του στο «Just the 2 of us», βρέθηκε καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού, όπου και προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα ο σχεδιαστής και πρώην κριτής του GNTM προχώρησε σε μία αποκάλυψη, αφήνοντας άφωνους τους συντελεστές της εκπομπής.

Advertisement

Ο ίδιος υποστήριξε ότι κάποτε, μέσα σε ένα ταξί, κάποιος του αποκάλυψε πως έχει σκοτώσει άνθρωπο. Όπως είπε, πρόκειται για έναν άνθρωπο που είχε εκτίσει την ποινή του και είχε αποφυλακιστεί.

«Αυτό που μου συμβαίνει όλη μου τη ζωή, είναι όποιος με βρίσκει, κατευθείαν χωρίς να με ξέρει να μου λέει το πιο βαθύ του μυστικό, κάτι που δεν έχει πει ποτέ σε κανέναν. Όλη μου τη ζωή μου συμβαίνει αυτό. Μάλλον επειδή δεν κριτικάρω τους ανθρώπους. Είμαι πολύ ανθρωπιστής και όλα μου φαίνονται. Έχει γυρίσει άνθρωπος, σε ένα ταξί, και μου έχει πει “έχω σκοτώσει”. Κι εγώ τον ρώτησα “πώς ένιωσες;”», είπε ο Άγγελος Μπράτης, αφήνοντας άναυδους τους συντελεστές της εκπομπής του Alpha.

«Είμαι συναισθηματικά ανοιχτός, έρχονται και μου λένε τα πάντα. Και τώρα μαθαίνω βέβαια να προστατεύω τον εαυτό μου, γιατί μετά παίρνω και την ενέργειά τους», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: