Έξαλλη με αυτό που είδε η Ελεονώρα Μελέτη: «Κοριτσάκι μου, γιατί το κάνεις αυτό σε παντρεμένους άντρες;»

Advertisement

Η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε μέσα από την εκπομπή της σε μία αποκάλυψη, για ένα περιστατικό που σημειώθηκε και αφορούσε τον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, μιλώντας με τους συνεργάτες της στον «αέρα», θέλησε να τους διηγηθεί σε ένα περιστατικό που την εξόργισε, όταν ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης δέχτηκε στα social media μια αποκαλυπτική φωτογραφία από μία γυναίκα.

Advertisement

Η παρουσιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Να σας πω κάτι που με έκανε έξαλλη τις προάλλες παιδιά. Είναι θρασύτατο. Στέλνει μια κοπέλα μια φωτογραφία στον άντρα μου που ήταν ημίγυμνη.

Θα το πω, γιατί νόμιζες ότι δεν θα το έλεγα. Έτσι ήταν! Ο άντρας μου σαφώς μου την έδειξε, μπαίνω από το προφίλ μου την ακολουθώ και μέχρι να της στείλω μήνυμα “κοριτσάκι μου, γιατί το κάνεις αυτό σε παντρεμένους άντρες; Ελεύθερο ωραίο κορίτσι από τη Λάρισα… Με καριέρα στα νύχια! Γιατί το κάνεις αυτό;”.

Με μπλόκαρε, δεν πρόλαβε να λάβει το μήνυμα. Εγώ το λέω από την τηλεόραση γιατί είμαι σίγουρη ότι μας βλέπει, εδώ παρακολουθεί τον άντρα μου, εμένα δεν θα παρακολουθεί; Για όλα έρχεται η κατάλληλη στιγμή».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: