“Άκρως προσβλητική”: Χανιώτης πελάτης αγόρασε ληγμένο τυρί από τα Lidl & εξοργίστηκε με την απάντηση που έλαβε

“Άκρως προσβλητική”: Χανιώτης πελάτης αγόρασε ληγμένο τυρί από τα Lidl & εξοργίστηκε με την απάντηση που έλαβε
Advertisement

Άναψαν τα αίματα μεταξύ ενός πελάτη και εκπροσώπου του Lidl στα Χανιά σε συνομιλία που είχαν δημόσια στο διαδίκτυο για ένα ληγμένο τυρί.

Όπως ο ίδιος εξιστορεί στο zarpanews.gr, πριν από λίγες μέρες, στις 12 Οκτωβρίου, επιστρέφοντας στο σπίτι του μετά από ψώνια στο συγκεκριμένο κατάστημα στη Χαλέπα, διαπίστωσε πως το ημίσκληρο τυρί που προμηθεύτηκε είχε λήξει από τις 28 Ιουλίου!

Advertisement

Ο ίδιος αντί άλλης ενέργειας… επέλεξε να στείλει ένα επίσημο email στην εταιρεία, επισυνάπτοντας φωτογραφία με το ληγμένο τυρί, σημειώνοτας πως «δεν διεκδικώ τίποτα, απλά σας το στέλνω για να λάβετε τα μέτρα σας».

Ωστόσο, λόγω του ατυχέστατου χειρισμού που έκανε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Lidl, η υπόθεση εξελίχθηκε σε φαρσοκωμωδία…

Advertisement

Συγκεκριμένα, του έγραψαν ότι «θα σας αποστείλουμε ταχυδρομικά μία δωροεπιταγή, συμβολικής αξίας 5 ευρώ, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις αγορές σας τους επόμενους 3 μήνες»…

Η προσέγγισή τους εξόργισε τον αγοραστή, ο οποίος άλλωστε είχε διευκρινίσει ότι δεν διεκδικεί τίποτα, με αποτέλεσμα να τους απαντήσει:

«Η βενζίνη που θα κάψω και ο χρόνος που θα ασχοληθώ κοστίζει πολύ περισσότερο από πέντε ευρώ. Αν είχατε στοιχειώδη λογική, θα μπορούσατε να καταλάβετε ότι η προσέγγισή μου ήταν καθαρά ανθρώπινη και δεν σκοπεύω στην αποζημίωση.

Η προσέγγισή σας είναι άκρως προσβλητική στα όρια της χυδαιότητας. Κρατήστε και τα πέντε ευρώ σας και τα τυριά σας και αφήστε με ήσυχο. Ντρόπη και μόνο ντροπή γι’ αυτό που κάνατε».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: