«Μας απείλησαν, φεύγουμε από το νησί»: Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του μαθητή που έκανε παρέλαση μόνος του

«Μας απείλησαν, φεύγουμε από το νησί»: Τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του μαθητή που έκανε παρέλαση μόνος του
Advertisement

Ο μοναδικός μαθητής στο Μαθράκι, ο Τάσος, έκανε παρέλαση μόνος του, για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως υπογράμμισε η μητέρα του μαθητή, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», «ξυπνάει πρωί πρωί ο Τάσος. Είναι η τελευταία μας φορά στο Μαθράκι, από του χρόνου θα είμαστε στην Τήλο. Δεν είναι και ιδανικότερες οι συνθήκες.

Advertisement

Πώς να νιώθει ένα παιδάκι όταν υπάρχει εκφοβισμός προς τη μητέρα του; Πρέπει να φροντίσω για την ψυχική υγεία του παιδιού μου. Δυστυχώς, ενώ σε γενικές γραμμές μας αγκάλιασαν και πάντα υπήρχαν οι «ανάποδοι». Ωστόσο αυτοί οι «ανάποδοι», βρίσκονται σε καίριες θέσεις».

Και συμπληρώνει «υπήρχαν διάφορα αυτόν τον χρόνο, εγώ είχα ζητήσει τα αυτονόητα, για παράδειγμα να μην υπάρχουν φιάλες υγραερίου στον χώρο που κάνει μάθημα το παιδί μου, υπήρχαν άσχημα σκηνικά που τα έζησε ο μικρός.

Θα πάμε στην Τήλο, είχαμε πρόσκληση από την δήμαρχο του νησιού. Η Τήλος έχει περίπου 100 παιδιά, έχει δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο».

Advertisement

Από την πλευρά του, ο μοναδικός μαθητής στο Μαθράκι εξέφρασε τα συναισθήματά του για την επικείμενη αλλαγή περιβάλλοντος, σημειώνοντας «χαίρομαι γιατί θα έχω και άλλα παιδάκια, όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα τους πεθυμήσω. Έχω 6-7 φίλους. Θα κάνουμε παρέλαση σήμερα».

«Είναι ενήλικες οι φίλοι του όμως γιατί παιδάκια δεν έχει άλλα. Θα κάνει με την δασκάλα του την κ. Λίνα Γρεβενάρη και με έναν κύριο που είναι από εδώ, είναι γυμναστής, τον κ. Μακαντάνη, ο οποίος τους βοηθάει, κάνει γυμναστική μαζί του, και θα κάνουν παρέλαση οι τρεις τους», κατέληξε η μητέρα του.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: