Βαρυμπόμπη: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου -Τον μαχαίρωσαν 15 φορές

Βαρυμπόμπη: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου -Τον μαχαίρωσαν 15 φορές
Advertisement

Μάχη για την ζωή του δίνει ο γνωστός επιχειρηματίας, Γιάννης Μάρκου ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/10) δέχθηκε τουλάχιστον 15 μαχαιριές από δύο νεαρούς.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 04:30 τα ξημερώματα μπροστά σε καντίνα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Advertisement

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, δύο νεαροί 20 και 25 ετών ξεκίνησαν να λογομαχούν με την παρέα του 60χρονου επιχειρηματία (δύο ακόμη άτομα) για ασήμαντη αφορμή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρεξήγηση ξεκίνησε για μια θέση στην ουρά της καντίνας.

Κάποια στιγμή, ο 25χρονος έβγαλε μαχαίρι και κατάφερε 15 μαχαιριές στον άτυχο επιχειρηματία και ακολούθως μαζί με τον 20χρονο τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα για το περιστατικό ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. , ενώ ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος όπου συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του. Το ένα από τα χτυπήματα βρήκε τον Γιάννη Μάρκου στη μηριαία αρτηρία.

Advertisement

Αργότερα, μετά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι Αρχές, η Ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 20χρονο, ενώ ο 25χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία καταζητείται και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.

Ο Γιάννης Μάρκου είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους, ενώ στο παρελθόν είχε σχέση με το μοντέλο και παρουσιάστρια, Τζούλια Νόβα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: