Αν παντρευτείς αυτούς τους άντρες του ζωδιακού, παντρεύεσαι και το σόι τους

Αν παντρευτείς αυτούς τους άντρες του ζωδιακού, παντρεύεσαι και το σόι τους
Advertisement

Σαφώς και η οικογένεια του καθενός και της καθεμιάς μας είναι ιερή. Είναι δεδομένο ότι την αγαπάμε και είμαστε δεμένοι μαζί της, ωστόσο υπάρχουν μερικά ζώδια τα οποία είναι τόσο προσκολλημένα με το σόι τους, που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτό.

Δεν μπορούν να φανταστούν την καθημερινότητά τους αν δεν έχουν γύρω τους αδέρφια, ξαδέρφια, θείους, θείες, ανίψια κ.ο.κ. Αυτό είναι κάτι που είτε εσύ αποδέχεσαι και μαθαίνεις να ζεις με τις συνθήκες αυτές ως έχουν ή απλά παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Ο άντρας Ταύρος είναι τρομερά δεμένος με την οικογένειά του. Είναι δεμένος για την ακρίβεια με όλο του το σόι. Θα τον δεις να κάνει παρέα κυρίως με τα αδέρφια του και τα ξαδέρφια του. Αυτοί είναι οι κολλητοί του και οι φίλοι του.

Θα έχει και κάποιους ξένους στον κύκλο του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι τόσο δεμένος μαζί τους και δεν θα τους νιώθει κοντά του. Άρα να ξέρεις ότι ο άντρας αυτός θα φέρνει το σόι του με κάθε ευκαιρία στο σπίτι σας και γενικότερα… στην ζωή σας.

Αν μπορείς να κάνεις παρέα μαζί τους και να περνάς καλά, τότε ο γάμος σου θα είναι «ζάχαρη». Αν όχι, ετοιμάσου μέχρι και για διαζύγιο.

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι να σου λέμε τώρα για τον Καρκίνο… Λες και δεν τα ξέρεις. Μιλάμε για τον κατεξοχήν μαμάκια του ζωδιακού. Για τον άντρα που δεν ζει και δεν αναπνέει αν δεν έχει όοοοοολη του την οικογένεια και το σόι του στο πλευρό του.

Για να είναι ευτυχισμένος πραγματικά θέλει να μπορεί να ζει σε ένα κοινόβιο με το «αίμα» του συγκεντρωμένο. Να τρώνε μαζί, να πίνουν μαζί, να περνάνε τις ώρες τους και να διασκεδάζουν.

Σαφώς και θέλει την δική του οικογένεια και είναι προσκολλημένος στην γυναίκα του και στα παιδιά του, αλλά δεν μπορεί να διανοηθεί ότι δεν θα βλέπει καθημερινά τους γονείς του, τα αδέρφια του, τα ξαδέρφια του και τους θείους του.

Advertisement

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας θέλει να έχει γύρω του αυλή. Αλλά αυτή η αυλή θα πρέπει να αποτελείται από άτομα του συγγενικού του περιβάλλοντος.

Ο άντρας Λέων έχει λατρεία στην οικογένειά του και στους συγγενείς του και θα έκανε τα πάντα γι΄ αυτούς. Τους θεωρεί για να στο πούμε απλά την «αγέλη» του και ως γνήσιος βασιλιάς, θέλει να τους έχει γύρω του και να τους προστατεύει.

Φαντάσου λοιπόν τον άντρα Λέοντα σαν τον Σίμπα που θέλει να έχει δίπλα του τη Νάλα, τα λιονταράκια τους και από κάτω όλη την αγέλη του να τον επευφημεί και να τον δοξάξει. Τότε και μόνο τότε είναι ευτυχισμένος ο άντρας αυτός.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: