Χείμαρρος Νίκος Μαστοράκης για Κατερίνα Καινούργιου «Για αυτούς που μπαίνουν στο σουτιέν και το παντελόνι της»

Χείμαρρος Νίκος Μαστοράκης για Κατερίνα Καινούργιου «Για αυτούς που μπαίνουν στο σουτιέν και το παντελόνι της»
Advertisement

Ο Νίκος Μαστοράκης τοποθετήθηκε δημόσια για την Κατερίνα Καινούργιου και τα πυρά που δέχεται, τονίζοντας ότι είναι αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό.

Ειδικότερα, μετά την επίθεση που δέχτηκε η παρουσιάστρια από τον δικηγόρο που μίλησε στον αέρα της εκπομπής για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης, κάνοντας ένα σχόλιο για τις πλαστικές, ο Νίκος Μαστοράκης έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της στο facebook.

Advertisement

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη για την Κατερίνα Καινούργιου

«ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Με την περιφερειακή μου όραση, βλέπω εδώ και καιρό (αν με την περιφερειακή μου ακοή δεν το έχω ακούσει ήδη στα πρωϊνομεσημεριαναδικα) μοχθηρότητες, κακίες και χυδαιότητες για την παρουσιάστρια πρωϊνων κλπ. Κατερινα Καινουργιου.

Δεν θα συζητήσουμε εδώ, σήμερα αν η Καινουργιου έχει η όχι ταλέντο, έχει ή όχι τηλεοπτικές δεξιότητες, και μερικά ακόμη “αν,” θα συζητήσουμε όμως την αισθητική/ηθική εκείνων που της την πέφτουν ανώνυμα αλλά ακόμη και “κατα μετωπον.”

Αν ίσχυε το “σε όποιον δεν αρέσει, αλλάζει κανάλι” η Καινούργιου δεν θα είχε σταθερά και ασχέτως καναλιού, τα νούμερα που την καταξιώνουν. Μ’ άλλα λόγια, φιλαράκια, τη θέλει ο θεατής.

Advertisement

Αυτό και μόνο είναι απάντηση σ’ εκείνους που εμμένουν να μπαίνουν στο πανταλόνι της, το σουτιέν της και την κουαφ της. Τόσα χρόνια μπροστά στην κάμερα, απέδειξε ότι έχει staying power, πάψτε λοιπόν να προσπαθείτε να μου την κάνετε συμπαθή με αυτόν τον πλάγιο και απαράδεκτο τρόπο».

Την ανάρτησή του αναδημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσω ενός στόρι που τον ευχαριστεί δημόσια.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: