“Ήταν ένα μεγάλο λάθος. Μου είπε ότι θα βγάλω 1000€”: “Σπάει” τη σιωπή του ο παίκτης ριάλιτι μετά τη σύλληψη

Advertisement

Μετανιωμένος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο πρώην παίκτης ριάλιτι, μετά την σύλληψή του στη Λεπτοκαρυά Πιερίας με 235 γραμμάρια κοκαΐνης.

Μέσα από τα κρατητήρια, ο πρώην παίκτης ριάλιτι, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Ρία Τσοχαντάρη και ζήτησε «μια μεγάλη συγγνώμη» από όλον τον κόσμο και κυρίως, από την οικογένειά του.

Advertisement

«Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και από τον κόσμο. Δεν είμαι ούτε έμπορος, ούτε χρήστης. Δεν καπνίζω, δεν πίνω και γενικά έχω μια καλή αθλητική ζωή. Η ποσότητα αυτή ήταν εν αγνοία μου, δεν είχα σκοπό να μεταφέρω κάτι τέτοιο. Ήταν ένα μεγάλο λάθος όλο αυτό.

Στα social media χαρακτηρίζουν για το αμάξι μου ότι το έχω πάρει από αυτά τα πράγματα. Το έχω πάρει με δόσεις και ακόμα το χρωστάω. Ό,τι έχω φτιάξει, το έχω φτιάξει με κόπο και ιδρώτα μόνος μου. Όταν βγήκα από το ριάλιτι, όλοι οι παίκτες έκαναν διακοπές εγώ έβαζα ακόμα aircondition.

Ζητώ και πάλι χίλια συγγνώμη. Είμαι μετανιωμένος γιατί για πρώτη φορά έκανα κάτι τέτοιο στη ζωή μου και θα είναι και η τελευταία. Ελπίζω να μπορέσω να αποδείξω ποιος είμαι στον κόσμο. Είμαι εργατικός, πολύ καλό παιδί, δεν έχω εμπλακεί ποτέ σε κάτι τέτοιο.

Advertisement

Κάποιος μου είπε έχω κάτι για έναν φίλο, μου είπε δεν είναι κάτι, είναι λίγη κόκα, μου λέει θα στο βάλω στο πορτμπαγκάζ δεν θα το δει κανένας. Μου είπε ότι θα βγάλεις ένα χαρτζιλίκι 1000 ευρώ.

Πιστεύω ότι μπορεί να ήταν και στημένο. Ήταν πολύ ξαφνικό από πουθενά. Τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω μου ήταν χρήματα της δουλειάς μου, του μαγαζιού», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώτη παίκτης ριάλιτι.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: