Ληστεία στη Μύκονο: Μεγαλοεργολάβος με δύο πολυτελείς βίλες ο Αλβανός που λήστεψαν ομοεθνείς του -Ήξεραν ότι έχει λεφτά

Ληστεία στη Μύκονο: Μεγαλοεργολάβος με δύο πολυτελείς βίλες ο Αλβανός που λήστεψαν ομοεθνείς του -Ήξεραν ότι έχει λεφτά
Advertisement

Οι πέντε Αλβανοί δράστες με τα σιδερένια γκλοπ και τα πιστόλια εργάζονταν στις οικοδομές του θύματος και ήξεραν πότε κάνει πληρωμές και πότε έχει πολλά χρήματα μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εργολάβος που έπεσε θύμα ληστείας χθες στο γραφείο του από πέντε πρώην εργαζόμενους του, οι οποίοι τον χτύπησαν άσχημα με σιδερένιο λοστό σε σώμα και κεφάλι με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η αεροδιακομιδή του σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών, έχει πολύ καλό όνομα στο νησί και έχει κάνει μεγάλες συνεργασίες με γνωστές ξενοδοχειακές μονάδες και αλυσίδες διεθνών εστιατορίων.

Advertisement

Είναι αυτοδημιούργητος και έχει καταφέρει να χτίσει από το μηδέν δυο πολυτελέστατες βίλες τις οποίες και νοικιάζει σε τουρίστες υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων τα καλοκαίρια.

Φαίνεται λοιπόν πως οι Αλβανοί που εργάζονταν στην εταιρεία του ήξεραν πότε κάνει τις πληρωμές και πότε έχει πάνω του χρήματα, κάτι που συνέβαινε κυρίως τις πρώτες μέρες κάθε μήνα. Έτσι του την έστησαν στο γραφείο του, τον ξυλοκόπησαν και του αφαίρεσαν 40.000 ευρώ που είχε πάνω του. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να τον απειλήσουν με πιστόλι.

To περιστατικό συνέβη χθες στις 20.50 στην περιοχή Δραφάκι Μυκόνου όταν οι πέντε Αλβανοί μπούκαραν στο γραφείο του μεγαλοεργολάβου. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων, κρατούσαν στα χέρια τους μεταλλικές ράβδους και πιστόλια Glock και επιτέθηκαν με πρωτοφανή βιαιότητα κατά του εργολάβου κι ενός συνεργάτη του με χτυπήματα στα κεφάλι και στο σώμα.

Advertisement

Τα θύματα διακομίστηκαν πρώτα στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου με αυτοκίνητο ιδιώτη όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι αξιωματικοί του αρμόδιου κλιμακίου του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου έκαναν έρευνα στο χώρο όπου εντοπίστηκε ένα πιστόλι Glock 17, τρεις σφαίρες, ένας κάλυκας, ένας μεταλλικός λοστός και μια σφαίρα που είχε σφηνώσει στο δάπεδο από εκπυρσοκρότηση.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: