Αυτή 76 ετών, εκείνος 36: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Σερ, είχε απατήσει με 12 γυναίκες την πρώην του

Αυτή 76 ετών, εκείνος 36: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Σερ, είχε απατήσει με 12 γυναίκες την πρώην του
Advertisement

Νέος έρωτας φαίνεται πως μπήκε στη ζωή της 76χρονης Σερ, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα η 76χρονη τραγουδίστρια φαίνεται πως είναι σε σχέση με τον μουσικό παραγωγό Αλεξάντερ Έντουαρντς.

Advertisement

Αν και τα τελευταία δημοσιεύματα μιλούσαν για την πολυτάραχη προσωπική του ζωή, αφού τον ήθελαν να έχει απατήσει την πρώην του με… 12 διαφορετικές γυναίκες, η τραγουδίστρια φαίνεται πως δεν επηρεάστηκε.

Πιασμένοι χέρι-χέρι η 76χρονη τραγουδίστρια και ο 36χρονος μουσικός παραγωγός απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό ενώ περπατούσαν στους δρόμους της Καλιφόρνια, ενώ προηγουμένως είχαν απολαύσει ένα γεύμα, μαζί με τον καλό τους φίλο Tyga.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Σερ και ο Έντουαρντς παρά τα φλας των παπαράτσι, συνέχισαν να κρατούν τρυφερά ο ένας το χέρι του άλλου. Ωστόσο, κανένας από τους δύο, δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει μέχρι στιγμής, τον ερωτικό δεσμό τους.

Advertisement

Να αναφέρουμε πως ο Αλεξάντερ Έντουαρντς είναι μουσικός παραγωγός της Universal Music Group. Tο όνομά του είχε έρθει στην επικαιρότητα μετά τις κατηγορίες της πρώην του, Άμπερ Ρόουζ, η οποία είναι μοντέλο και ιδρύτρια του οργανισμού SlutWalk.

Ο Έντουαρντς είχε κατηγορηθεί ότι την έχει απατήσει με τουλάχιστον 12 διαφορετικές γυναίκες και μάλιστα, η Ρόουζ δεν δίστασε να τον εκθέσει και δημόσια στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A.E. (@ae4president)

«Bαρέθηκα να με απατάει και να με ρεζιλεύει στα παρασκήνια. Όλες εσείς οι 12 (αυτές που γνωρίζω τουλάχιστον) μπορείτε να τον πάρετε, είναι δικός σας. Ξέρετε όλες ότι έχει μία σχέση και ένα μωρό, αλλά επιλέξατε να πάτε μαζί του παρόλα αυτά.

Advertisement

Είδα τα μηνύματα και τις φωτογραφίες σας. Όλες σας γνωρίζατε και καμιά σας δεν ενδιαφέρθηκε για εμένα. Δεν μπορώ να παλεύω πλέον, μόνη μου για την οικογένειά μου. Ήμουν πιστή και ανοιχτόμυαλη, όμως δεν έχω την ίδια ενέργεια για να την σπαταλάω έτσι, πια.

Δεν θα πω ποτέ τα ονόματα αυτών των κοριτσιών, γιατί δεν έχω σκοπό να καταστρέψω τις ζωές τους, αλλά όλες εσείς ξέρετε ποιες είστε. Όσο για εκείνον, αυτή η έλλειψη πίστης και σεβασμού είναι γελοία, οπότε εγώ τελείωσα με αυτό» είχε γράψει η πρώην σύντροφός του.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: