Ελένη Ψυχούλη: «Ο,τι πιο σημαντικό να είσαι λεπτός, θέμα αξιοπρέπειας να ζυγίζεις τα σωστά κιλά»

Ελένη Ψυχούλη: «Ο,τι πιο σημαντικό να είσαι λεπτός, θέμα αξιοπρέπειας να ζυγίζεις τα σωστά κιλά»
Advertisement

Η Ελένη Ψυχούλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου και μίλησε για την αλλαγή στην εικόνα της, αλλά και για την περίοδο που παρουσίαζε εκπομπές στην τηλεόραση.

Αρχικά αναφερόμενη στην νέα αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, δήλωσε: «Εγώ το έχω ξεχάσει ότι υπήρξε το άλλο λουκ. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα το θυμάται ο κόσμος. Δεν με ενδιέφερε ποτέ η άποψη του κόσμου, να σου πω κι έτσι. Δεν με απασχολεί καθόλου, αφού αρέσει σε εμένα, νιώθω ωραία».

Advertisement

Μιλώντας για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση: «Θέλω να ξανακάνω τηλεόραση. Πήγα καλεσμένη σε ένα πλατό κι έχω ξεχάσει πώς ήταν.

Ήταν σαν να έπεφτα από τον ουρανό και να τα έβλεπα όλα πρώτη φορά. Μπαίνοντας μέσα, λέω ”ωχ, αυτό το έχω ζήσει”, ήταν ωραίο, μου άρεσε και μου λείπει τώρα λίγο».

«Ήμουν πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Εμένα το πιο σημαντικό αξίωμα ήταν να είσαι λεπτός, γιατί για εμένα το να είσαι λεπτός σημαίνει ότι είσαι υγιής. Νομίζω είναι θέμα αξιοπρέπειας να είσαι στα σωστά κιλά, υγιής, όσο μπορείς» πρόσθεσε η σεφ, απαντώντας στις ερωτήσεις που αφορούν στην εμφάνισή της.

Για τη νέα της ζωή στο Πήλιο, σχολίασε πως: «Είναι σαν να βρίσκεσαι σε διακοπές. Εκεί που είμαι, δεν έχω τηλεόραση. Δεν θέλω να έχω τηλεόραση.

Advertisement

Όταν ξυπνάω το πρωί και βλέπω τη θάλασσα, τη φύση, αμέσως έρχομαι σε επαφή με την αιωνιότητα. Το θέμα ήταν να τα αλλάξω όλα. Να αλλάξω και τις παρέες μου, να ανακαλύψω νέο είδος ανθρώπων, να ακούσω καινούριες ιστορίες».

Συνεχίζοντας, η Ελένη Ψυχούλη μίλησε για τον έρωτα και ανέφερε ότι: «Μπορεί και να ερωτευθώ. Αλλά μου είναι πολύ δύσκολη η συμβίωση με έναν άλλο άνθρωπο. Γιατί όσο μεγαλώνω γίνομαι και χειρότερη, γιατί έχω μια σαφή άποψη για το πώς θέλω να είναι η κάθε ώρα, η κάθε μέρα, ο κάθε μήνας, η ζωή μου γενικότερα».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: