Τρία ζώδια που μόνιμα κάνουν λανθασμένες επιλογές

Τρία ζώδια που μόνιμα κάνουν λανθασμένες επιλογές
Advertisement

Κανείς δεν τα παρασύρει. Μόνα τους παρασύρονται και την πατάνε. Και μετά έρχονται αντιμέτωπα με τις συνέπειες και κλαίγονται. Αλλά μόνο τον εαυτό τους θα πρέπει να κατηγορούν και κανέναν άλλο.

Φυσικά, αν διορθώσουν κάποια πράγματα στην ζωή τους και στην συμπεριφορά τους, δεν θα «τρώνε» τόσο συχνά τα μούτρα τους και θα ηρεμήσουν λίγο από τις κακοτοπιές.Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τρία ζώδια μιλάμε:

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Ο βασιλιάς της παρόρμησης και των λαθών. Ο Κριός λειτουργεί στην ζωή του χωρίς να σκέφτεται. Πρώτα πράττει και μετά έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες.

Για να στο πούμε πιο απλά, πρώτα ακούει το «μπαμ» στο αυτοκίνητο και μετά κατεβαίνει να δει τη ζημιά που προκάλεσε. Είναι θερμόαιμος και απερίσκεπτος.

Γι’ αυτό κάνει και συνεχόμενα λάθος επιλογές. Και αυτό ισχύει τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή όσο και με την επαγγελματική.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί ο Δίδυμος να είναι πανέξυπνος και διαόλου κάλτσα, ωστόσο είναι τόσο παρορμητικός στην ζωή του που μόνιμα κάνει λάθος επιλογές.

Βέβαια, ένα ακόμα στοιχείο που τον καταστρέφει, είναι και το γεγονός ότι είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του και τις ικανότητές του, που σπάνια θα καθίσει να σκεφτεί σοβαρά και να αναλύσει μια κατάσταση πριν πάρει μια απόφαση.

Έτσι πέφτει πάντα σε λούμπες και παγίδες και στο τέλος την πληρώνει άσχημα.

Advertisement

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι «φωτιά» στην ζωή του και παίρνει αποφάσεις στο λεπτό. Δεν σκέφτεται, δεν αναλύει και δεν τον νοιάζει κιόλας. Κ

άνει ό,τι του κατέβει στο μυαλό εκείνη τη στιγμή και από τη στιγμή που το θεωρεί σωστό, το στηρίζει με όλο του το είναι.

Μέχρι βέβαια να αποδειχτεί ότι ήταν λάθος, να του έρθει ο… λογαριασμός με τα σπασμένα και μετά να καταλάβει τι έκανε. Τα παθήματα δεν του γίνονται ποτέ μαθήματα και οι λάθος επιλογές του συνεχίζονται και συνεχίζονται.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: