Η Louis Vuitton μόλις λάνσαρε μια τσάντα 2.340 ευρώ που μοιάζει με κουτί μπογιάς [εικόνες]

Όχι, δεν είναι προϊόν της ΑΜΑΝ Teleshoping, είναι αληθινό!

Advertisement

Ο πυρετός της αναβάθμισης ασυνήθιστων προϊόντων και η μετατροπή τους σε αξεσουάρ πολυτελείας φαίνεται ότι έχει προσβάλει για τα καλά τους οίκους μόδας.

Δεν έχουν περάσει λίγες μέρες από τότε που η Balenciaga λάνσαρε μια τσάντα 1.800 δολαρίων που έμοιαζε με σακουλάκι από πατατάκια και η Louis Vuitton έρχεται να κλέψει λίγη από τη δόξα της υπερβολής κυκλοφορώντας στην αγορά μια τσάντα που μοιάζει με τσίγκινο κουτί μπογιάς για τους τοίχους.

Advertisement

Το όνομά της την περιγράφει με ακρίβεια. Η Louis Vuitton Paint Can Bag είναι στην πραγματικότητα ένα κουτί μπογιάς που έχει μετατραπεί σε τσάντα χιαστί.

Αποτελεί σχέδιο του εκλιπόντως καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Βιρτζίλ Αμπλό και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ανδρικό σόου της Louis Vuitton, Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022.

Η τσάντα αποτελεί μέρος των δερμάτινων ειδών της Vuitton και είναι φτιαγμένη από δέρμα αγελάδας ως βάση για τα διακοσμητικά στοιχεία.

Advertisement

Ο επικαλυμμένος καμβάς συνδυάζεται με μια επένδυση από μικροΐνες και στη συνέχεια διακοσμείται με ασημένιο μεταλλικό υλικό και ένα εσωτερικό διαμέρισμα που είναι προσβάσιμο μέσω ενός καπακιού που ανοιγοκλείνει σαν καταπακτή.

Η Paint Can Bag διατίθεται σε έξι από τα χαρακτηριστικά χρώματα του Αμπλό -μοβ, πορτοκαλί, κόκκινο, πράσινο, κίτρινο και μπλε.

Οι τσάντες προσφέρουν πολλές λεπτομέρειες για να τραβήξουν το βλέμμα, όπως η ένδειξη «EXTERIOR PAINT» στο κουτί, μια επιγραφή «Handle With Care», μια προειδοποίηση εύφλεκτου υλικού και το μονόγραμμα LV να προστίθεται παντού.

Advertisement

Όπως συμβαίνει συχνά με το έργο του Αμπλό, η Paint Can Bag έχει προκαλέσει επαίνους αλλά και σφοδρή κριτική, κυρίως λόγω της αρχικής τιμής στην οποία διατίθεται το αξεσουάρ μέσω του online store του οίκου.

Από την άλλη οι θαυμαστές του Αμπλό υποστηρίζουν ότι το να μπορείς να μετατρέψεις ένα αντικείμενο τόσο κοινό όσο ένα κουτάκι μπογιάς σε ένα αξεσουάρ που κάνει τα βλέμματα του κόσμου της μόδας να γυρίζουν, είναι μεγάλο επίτευγμα.

Όπως και να ‘χει, μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα για την Paint Can Bag ρίχνοντας μια ματιά στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Louis Vuitton. Οι τιμές ξεκινούν από 2.340 ευρώ περίπου.

Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα χρωμάτων, να διαλέξετε ένα κουτί μπογιάς που σας αρέσει και να δημιουργήσετε τη δική σας εκδοχή.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: