Τέσσερα ζωδιακά ζευγάρια που ή θα χωρίσουν σύντομα ή θα μείνουν για πάντα μαζί

Τέσσερα ζωδιακά ζευγάρια που ή θα χωρίσουν σύντομα ή θα μείνουν για πάντα μαζί
Advertisement

Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα ζευγάρια ζωδίων που με την πρώτη ματιά και γνωρίζοντας το ποιόν τους, λες, δεν υπάρχει περίπτωση αυτοί οι δυο να τα βρουν ή αν κάνουν σχέση, στάνταρ θα… «σφαχτούν» και θα χωρίσουν.

Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τελικά να καταλήξουν να είναι μαζί και μάλιστα για αρκετό καιρό γιατί πολύ απλά είναι των άκρων. Πάμε να τα δούμε:

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο υπερευαίσθητος Καρκίνος με τον ψυχρό Υδροχόο, με μια πρώτη ματιά είναι η μέρα με τη νύχτα. Ωστόσο, ο Καρκίνος έχει αυτό που λείπει πολύ από τον Υδροχόο και που μπορεί να τον ολοκληρώσει ως άνθρωπο σε μια σχέση.

Το συναίσθημα, την αγάπη, το νοιάξιμο και την φροντίδα. Όσο σκληρός και ανεξάρτητος και να το παίζει ένας Υδροχόος θέλει και εκείνος μια αγκαλιά, που να την νιώθει οικεία και μέσα στην οποία να μπορεί να χωθεί και να προστατευτεί.

Αν στο ζευγάρι αυτό γίνουν αμοιβαίες παραχωρήσεις και όντως υπάρχει η ανάγκη του συναισθήματος και του «σπιτικού», τότε ναι, μπορούν να τα καταφέρουν. Αν όχι, θα πουν αντίο σύντομα και θα λήξει το πανηγυράκι.

Advertisement

ΛΕΩΝ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λέων και Σκορπιός είναι δυο άτομα με ισχυρές προσωπικότητες και άλλο τόσο ισχυρό πείσμα. Είναι δύο ζώδια που έλκονται σεξουαλικά και όντως στο κρεβάτι έχουν πολύ καλή χημεία, ωστόσο στην καθημερινότητά τους έρχονται αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις.

Ο Λέοντας μπορεί ίσως να ασφυκτιά από την καταπίεση του Σκορπιού, όμως κατά βάθος τον εξιτάρει που έχει έναν άνθρωπο να ασχολείται μόνιμα μαζί του και να τον διεκδικεί με κάθε τρόπο.

Από την άλλη και ο Σκορπιός μαγεύεται από την λάμψη του Λέοντα, αλλά και τα… λεφτά που μπορεί να φέρει αυτός στο σπίτι, όπως και την καλοπέραση στο πλευρό του. Είναι ένα ζώδιο άλλωστε που ζει για τη μεγάλη ζωή. Ο Σκορπιός δεν το εκφράζει, αλλά την απολαμβάνει…

Advertisement

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΙΧΘΥΕΣ

Δύσκολα μπορεί να βρει κανείς κοινά ανάμεσα στον Τοξότη και τον Ιχθύ. Αντικειμενικά είναι αυτό που λέμε η μέρα με τη νύχτα. Ωστόσο, ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο το οποίο το λες και εύκολο γενικότερα στις συναναστροφές του, αλλά τον λες και χαμαιλέοντα.

Και τι εννοούμε με αυτό; Ο Ιχθύς προσαρμόζεται ανάλογα με τις καταστάσεις στη ζωή του. Το ίδιο κάνει και στις σχέσεις του. Οπότε, αν κάνει δεσμό με έναν Τοξότη θα προσπαθήσει να γίνει σαν τον Τοξότη, να έχει κι εκείνος τα ίδια γούστα, τις ίδιες ιδέες και προτιμήσεις.

Ο Ιχθύς είναι people pleaser και θα κάνει τα πάντα για να τον ευχαριστήσει, ακόμα και να αλλάξει τον ίδιο του τον εαυτό. Αν λοιπόν δεν αγανακτήσει στην πορεία και δεν υπάρξουν άλλα προβλήματα, τότε αυτό το ζευγάρι ίσως και να πετύχει.

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι είναι αυτό που μπορεί να φέρει κοντά έναν Δίδυμο με έναν Αιγόκερω; Η απάντηση είναι απλή. Το μυαλό. Ειδικά ο Δίδυμος είναι ένα άκρως εγκεφαλικό ζώδιο που εξιτάρεται σεξουαλικά από το χιούμορ και την ευφυία του/της συντρόφου του.

Από την πλευρά του ο Αιγόκερως επειδή είναι αρκετά πραγματιστής και λειτουργεί με το μυαλό του, αναγνωρίζει το πόσο έξυπνος και εύστροφος είναι ο Δίδυμος και δεν μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω του. Σε αυτό το ζευγάρι, αν γίνουν αμοιβαίες παραχωρήσεις, μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή και να τα πάνε καλά μαζί.

Ο Αιγόκερως βλέπει στον Δίδυμο όσα λείπουν σε εκείνον και ο Δίδυμος με τον Αιγόκερω στο πλευρό του έχει έναν άνθρωπο να τον γειώνει και τον «μαζεύει», όταν πάει να το χάσει. Ίσως και να μπορούσαν να κάνουν καλό ο ένας στον άλλο, αν βέβαια κάνουν ένα βήμα πίσω και βάλουν… τις αυθεντίες τους στην άκρη.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: