«Είχε τελειώσει η σχέση μας»: Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλά 1η φορά για το δύσκολο διαζύγιο μετά από 10 χρόνια

Advertisement

ια πρώτη φορά η Κατερίνα Παπουτσάκη απαντά για τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά στην εκπομπή «Πρωινό μας».

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου.

Advertisement

Και εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε επίσης: «Όχι, δεν ονειρεύομαι ακόμα, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ονειρευτείς. Ζούμε τη μεταβατική φάση, τη διανύουμε και πάμε καλά. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς τα εκεί, προς το φως. Το βλέπω το φως, είναι όλα μια χαρά, φωτεινά.

Φυσικά και ένας χωρισμός είναι σαν πένθος, δεν θα μπορούσε αυτός ο αποχωρισμός να είναι εύκολος, σε καμία περίπτωση. Αλλά είναι πράγματα που χρειάζεται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία και αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε με κάθε τρόπο».

Advertisement

Σημειώνεται ότι η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον περασμένο Ιούλιο, στο Ηρώδειο, όπου πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φακό.

Πηγη

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: