Μάρω Κοντού: Ο αρραβώνας με εφοπλιστή, η βέρα που πέταξε στη θάλασσα και η “αυτοκτονία” που την έπεισε σε γάμο

Μάρω Κοντού: Ο αρραβώνας με εφοπλιστή, η βέρα που πέταξε στη θάλασσα και η “αυτοκτονία” που την έπεισε σε γάμο
Advertisement

Για τη γνωριμία με τον σύζυγό της που την έκανε να διακόψει σχέση με εφοπλιστή μίλησε μεταξύ άλλων η Μάρω Κοντού στην εκπομπή «Τετ α Τετ».

Η Μάρω Κοντού αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και δεν παρέλειψε να σχολιάσει το ειδύλλιο του συζύγου της, Αριστείδη Καρύδη-Φουκς με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Advertisement

«Μετά από εμένα, αφού είχαμε χαθεί, είχε μία σύντομη ερωτική σχέση με την Αλίκη. Εμείς ήδη είχαμε πει να χωρίσουμε και νομίζω ότι αμέσως μετά την Αλίκη, άρχισε να θέλει επανασύνδεση. Εγώ δεν το δέχτηκα» είπε η ηθοποιός.

Όπως αποκάλυψε η Μάρω Κοντού, ο Αριστείδης Καρύδης-Φουκς είχε κάνει ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας με σκοπό να την παντρευτεί. «Έκανε μία δήθεν απόπειρα και το έφαγα το παραμυθάκι εγώ κι έτσι παντρευτήκαμε».

«Η μαμά με είχε φροντίσει με ένα συνοικέσιο με έναν εφοπλιστή και μην έχοντας ακόμη ούτε ερωτευτεί είπα ναι. Στο τελευταίο γύρισμα γίνεται ένα τραπέζι από την παραγωγή, είμαστε όλοι και είναι απέναντί μου ο Καρύδης και μου πετάει σποράκια από πεπόνι. Απαντάω κι εγώ με τα σποράκια και μετά σταματάει, δεν μου δίνει σημασία.

Advertisement

Έρχεται στο αφτί μου και μου λέει “εγώ με αρραβωνιασμένες δεν φλερτάρω”. Και όπως δεν τον θέλω καθόλου αυτόν που έχω αρραβωνιαστεί, κι εκείνο το βράδυ έγινε ηλεκτρισμός, κάνω έτσι εγώ (πετάω τη βέρα), δίπλα η θάλασσα, και λέω “τώρα δεν είμαι”.

Αυτό ήταν. Έφαγα ξύλο από τη μάνα μου, με έβρισε ο άλλος….» αποκάλυψε ακόμη, η Μάρω Κοντού.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: