Οι γυναίκες του ζωδιακού που θα έσπαγαν τα στερεότυπα και θα έκαναν πρόταση γάμου στο ταίρι τους

Οι γυναίκες του ζωδιακού που θα έσπαγαν τα στερεότυπα και θα έκαναν πρόταση γάμου στο ταίρι τους
Advertisement

Οι γυναίκες αυτές του ζωδιακού είναι τόσο ανοιχτόμυαλες που δεν κολλάνε σε μικροπράγματα και στερεότυπα. Αν το ένιωθαν, θα έκαναν εκείνες πρόταση στον σύντροφό τους για να τις παντρευτεί. Μπορεί και να γονάτιζαν ακόμα ακόμα και του έδιναν μια βέρα.

Τα ζώδια αυτά γενικότερα σκέφτονται διαφορετικά από τα άλλα, είναι πιο προχωρημένα και δεν μένουν στο τι είναι «σωστό». Κάνουν ό,τι νιώθουν. Μόνο δύο ζώδια πάντως να ξέρεις ότι θα ήταν τόσο «τολμηρά». Πάμε να τα δούμε:

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν δεν είναι ικανή η γυναίκα Υδροχόος να κάνει εκείνη επίσημη πρόταση γάμου στον σύντροφό της, τότε ποια άλλη γυναίκα του ζωδιακού θα ήταν; Πρόκειται για ένα ζώδιο που αρέσκεται να καταρρίπτει τα στερεότυπα. Θέλει να πρωτοτυπεί.

Να είναι ξεχωριστή. Είναι γνωστό ότι ως χαρακτήρας είναι λίγο εκκεντρική. Στο δικό της μυαλό, δεν είναι και κάτι το τόσο… ιδιαίτερο το να γίνει αντιστροφή των παραδοσιακών ρόλων.

Η γυναίκα Υδροχόος εξιτάρεται από το ξεχωριστό και το διαφορετικό και συχνά στη ζωή της σπάει τα ταμπού και αφήνει τους γύρω της με το στόμα ανοιχτό.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γυναίκα Δίδυμος είναι γνωστή για την «τρέλα» της και τον παρορμητισμό της. Είναι μαζί με την Υδροχόα, τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια. Είναι πολύ μπροστά από την εποχή της, ξεχωριστή, εκκεντρική, χωρίς ταμπού και κολλήματα.

Η γυναίκα Δίδυμος άνετα μπορεί να γονάτιζε μπροστά στον σύντροφό της, να του έδινε μια βέρα και να διακωμωδούσε παράλληλα το όλο σκηνικό. Ωστόσο θα την εννοούσε την πρόταση που του έκανε εκείνη τη στιγμή.

Σοβαρά θα μίλαγε, απλά θα χρησιμοποιούσε και το χιούμορ της. Τώρα, το αν θα άλλαζε γνώμη ένα μήνα μετά και τελικά δεν θα ήθελε γάμο, είναι άλλο θέμα (χαχαχα).

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: