Άγρια επίθεση σε αντιδήμαρχο: Κάρφωσαν καρφιά στα χέρια και τα πόδια του!

Άγρια επίθεση σε αντιδήμαρχο: Κάρφωσαν καρφιά στα χέρια και τα πόδια του!
Advertisement

Θύμα βίαιης επίθεσης έπεσε Γάλλος αντιδήμαρχος της πόλης Saint-Côme-du-Mont, με αγνώστους να τον χτυπούν και του καρφώνουν καρφιά στα χέρια και τα πόδια.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά από το γαλλικό BFM, ο Μπερνάρ Ντενίς δέχθηκε την άγρια επίθεση το μεσημέρι της Τετάρτης σε ένα χωράφι κοντά στο δημαρχείο της μικρής πόλης.

Advertisement

Όταν εντοπίστηκε είχε τραύματα στο πρόσωπο, ενώ οι δράστες του είχαν βάλει καρφιά στα χέρια και τις πτέρνες, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο Ντενίς, οι δράστες ήταν δύο και του επιτέθηκαν λόγω της υποστήριξης που εκφράζει στον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει την κατάλληλη περίθαλψη και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Οι γιατροί έκριναν πως δεν θα μπορέσει να εργαστεί για τουλάχιστον 21 μέρες.

Η εισαγγελία της περιοχής έχει διατάξει να γίνει έρευνα, σε συνεργασία διαφόρων υπηρεσιών, ώστε να εντοπιστούν οι ένοχοι. Προς το παρόν, συλλέγονται στοιχεία που ενδέχεται να υποδηλώσουν την ταυτότητά των δραστών, αλλά και εξετάζονται μάρτυρες.

Advertisement

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος γίνεται στόχος καθώς στο παρελθόν, όπως έχει καταγγείλει, είχαν σημειωθεί κι άλλα περιστατικά. Άγνωστοι είχαν πυρπολήσει το γκαράζ και το αυτοκίνητό του, ενώ είχε δεχθεί και απειλές θανάτου.

Τον Μάιο του 2022 κάποιος είχε πυροβολήσει δύο φορές το βαν του. Όπως διαπιστώθηκε, ωστόσο, από την έρευνα ήταν ο ίδιος που είχε ανοίξει πυρ κατά του οχήματός του και εντός των επόμενων ημερών αναμενόταν να εμφανιστεί στο δικαστήριο, κατηγορούμενος για ψευδή καταγγελία. Δεν έχει διασαφηνιστεί το γιατί.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: