«Καρφί» άνευ προηγουμένου από την Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους και υπερήλικες!»

«Καρφί» άνευ προηγουμένου από την Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους και υπερήλικες!»
Advertisement

Από παντού φεύγουν οι μπηχτές πλέον στην ελληνική τηλεόραση, με την δήλωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου την περασμένη εβδομάδα να ανοίγει έναν καταγεμάτο ασκό του Αιόλου και πλέον, μετά και την κόντρα των ψυχαγωγικών για τη διαχείριση της υπόθεσης Κολωνού, βλέπουμε καθημερινά να καλλιεργείται ένα τοξικό κλίμα, χειρότερο κι από το ποδοσφαιρικό.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέρει πολύ καλά πότε να πει και τι και στη σημερινή εκπομπή, μετά από μια αναφορά στην προσωπική της ζωή, πέταξε ατάκα που αφήνει υπονοούμενα και οδηγεί το μυαλό των περισσότερων σε διάφορα πρόσωπα της ελληνικής σοουμπίζ.

Advertisement

«Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου. Ελεύθερη είμαι, ό,τι θέλω μπορώ να κάνω. Με παντρεμένους δεν τα φτιάχνω, με υπερήλικες δεν τα φτιάχνω.

Λέω ότι δεν έχω κάτι επιλήψιμο στη ζωή μου για να φοβάμαι. Μία χαρά είμαι. Μακάρι να βρω κάποιον», είπε χαρακτηριστικά σχετικά με τα… πικάντικα κουίζ που «παίζουν» κατά καιρούς σε εκπομπές.

Δήλωσε διόλου τυχαία, σαφώς, καθώς τα τελευταία 24ωρα εμπλέκονται συγκεκριμένα τηλεοπτικά πρόσωπα σε τέτοιου είδους συζητήσεις…

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: