Τζεφ Μπρίτζες: «Δούλεψα σκληρά για να μπορέσω να στέκομαι όρθιος στο γάμο της κόρης μου»

Για τη μάχη του με τον καρκίνο και την προσωπική προσπάθεια που έπρεπε να καταβάλλει για να δει την κόρη του να παντρεύεται μίλησε στην Telegraph ο Τζεφ Μπρίτζες

Advertisement

Για τη μάχη του με τον καρκίνο και την προσωπική προσπάθεια που έπρεπε να καταβάλλει για να δει την κόρη του να παντρεύεται  μίλησε στην Telegraph ο Τζεφ Μπρίτζες.

Ο Μπρίτζες είχε διαγνωστεί με λέμφωμα Non Hodgkin τον Οκτώβριο του 2020 και κόλλησε κορωνοϊό τρεις μήνες μετά.  Μέσα στο 2021 ανακοίνωσε πως ο καρκίνος του ήταν σε ύφεση.

Advertisement

Όπως είπε στην Independent για τον γάμο της κόρης του, «ο πρώτος στόχος  ήταν το πόσο μπορούσα να σταθώ όρθιος».

Αρχικά, σύμφωνα με τον βραβευμένο με όσκαρ ηθοποιό, δεν ήταν σε θέση να σταθεί πάνω από 45 δευτερόλεπτα. Οπότε, προκειμένου να μπορέσει να παραδώσει την κόρη του στον γαμπρό, δούλεψε με έναν προπονητή για να αυξήσει τον χρόνο κίνησής του, να σταθεροποιήσει την αναπνοή, εννοείται με τη χρήση οξυγόνου.

Τελικά, η καθημερινή του προπόνηση τον πίεσε ώστε να δουλέψει σκληρά με το πρόβλημα και οι κόποι του ανταμείφθηκαν.

«Τελικά, μια μέρα είπα, ‘ίσως μπορώ να τα καταφέρω’. Αποδείχτηκε ότι όχι μόνο παρέδωσα την κόρη ου στον γαμπρό, αλλά κατάφερα να χορέψω μαζί της. Ήταν εκπληκτικό» παραδέχεται.

Advertisement

Όπως είχε αποκαλύψει στο People τον Μάιο του 2022, στο ναδίρ της κατάστασης της υγείας του αναγκάστηκε να περάσει πέντε μήνες κλινήρης.

«Δεν είχα άμυνες. Αυτό κάνει η χημειοθεραπεία – γονατίζει όλο το ανοσοποιητικό. Δεν είχα τίποτα για να αγωνιστώ. Κι έπειτα η Covid έκανε τον καρκίνο μου να φαίνεται ένα τίποτα» είχε πει.

Αποκαλύπτει δε, πως δεν μπορούσε ούτε να γυρίσει πλευρό στο κρεβάτι χωρίς να φωνάξει τη νοσοκομα με το οξυγόνο. «Βρέθηκα αρκετά κοντά στο θάνατο.

Οι γιατροί συνέχιζαν να μου λένε ‘Τζεφ, πρέπει να παλέψεις. Δεν παλεύεις’. Βρισκόμουν σε mode παραίτησης. Ήμουν έτοιμος να φύγω. Χόρευα με το θάνατό μου».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: