Σε κακή κατάσταση η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Προσπαθεί να σταθεί όρθια με τη βοήθειά μου», λέει ο Αλέξης Κούγιας

Σε κακή κατάσταση η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Προσπαθεί να σταθεί όρθια με τη βοήθειά μου», λέει ο Αλέξης Κούγιας
Advertisement

Επτά μήνες έχουν περάσει από τη σύλληψη και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τους θανάτους των τριών κοριτσιών της, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορουμένης μίλησε στο T-live και, μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι εξαιρετικά καταβεβλημένη, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που με τη δική του βοήθεια, αλλά και των συνεργατών του, στέκεται στα πόδια της.

Advertisement

Ακόμη, όπως έκανε γνωστό, ζήτησε να απαγορευτεί η δημοσιοποίηση φωτογραφιών της πελάτισσάς του και των αείμνηστων παιδιών της.

«Ζητήσαμε να απαγορευτεί η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της κυρίας Πισπιρίγκου και των παιδιών της, ζητήσαμε να υπάρξει ρητή διάταξη, ήδη έχουμε υποβάλει και μήνυση για λογαριασμό της κυρίας Πισπιρίγκου, να μη χρησιμοποιούνται στο μέλλον κατ’ επιλογήν δικόγραφα, τα οποία ουσιαστικά οδηγούν στην επιλογή αποτελεσμάτων και συμπερασμάτων που θίγουν το τεκμήριο αθωότητας, και περιμένουμε την Δευτέρα (14/11) το πρωί να εκδοθεί προσωρινή διαταγή, ώστε να σταματήσει αυτή η παρανομία», δήλωσε στην εκπομπή ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με τα ασφαλιστικά μέτρα.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι κάθετη στην αθωότητά της και μέρα με τη μέρα τα στοιχεία που συγκεντρώνουμε θα προκαλέσουν πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις. Υπήρξε μια μεροληπτική διαδικασία εις βάρος της, με αποκορύφωμα την απαράδεκτη ιατροδικαστική γνωμοδότηση των κυρίων Καρακούκη και Καλογριά, που πραγματικά, μελετώντας το πόρισμά τους και συζητώντας με πολύ σοβαρούς ιατροδικαστές και βλέποντας και τα στοιχεία, τα οποία επικαλούνται, και ποιους επιστράτευσαν για να εκδοθεί αυτό το απαράδεκτο δικόγραφο, βρίσκομαι προ μεγάλης εκπλήξεως», συμπλήρωσε.

Advertisement

Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε:

«Η μεγαλύτερη σωματική και ψυχική ταλαιπωρία μετά τον καρκίνο είναι η φυλακή. Πράγματι, όχι απλώς είναι καταβεβλημένη αλλά ήταν και απογοητευμένη. Σιγά σιγά όμως στέκεται στα πόδια της και συνεργάζεται και με εμένα και με τους συνεργάτες μου ώστε να τη βοηθήσουμε να αντιμετωπίσει αυτές τις ακραίες κατηγορίες».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: