«Το παιδί μου θα ζήσει!»: Κέρδισε το στοίχημα της ζωής η 7χρονη που παλεύει με τον καρκίνο από 18 μηνών μωράκι

«Το παιδί μου θα ζήσει!»: Κέρδισε το στοίχημα της ζωής η 7χρονη που παλεύει με τον καρκίνο από 18 μηνών μωράκι
Advertisement

Ένα 7χρονο κοριτσάκι που παλεύει με τον καρκίνο από 18 μηνών μωράκι κέρδισε το στοίχημα της ζωής.

Η ζωή της μικρής Breya Ward, η οποία σήμερα είναι 7 ετών δεν ξεκίνησε εύκολα. Όταν ήταν μόλις 18 μηνών διαγνώστηκε με καρκίνο σε στάδιο 4 και από τότε ξεκίνησε ένα πολύ δύσκολο και επίπονο ταξίδι.

Advertisement

Ευτυχώς, μετά από τόσα χρόνια νίκησε το στοίχημα της ζωής και είναι έτοιμη να ζήσει σαν κανονικό παιδί.

Η Breya που ζει στο Colchester της Αγγλίας, διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα σταδίου 4 σε ηλικία 18 μηνών. Η οικογένειά της και η ευρύτερη κοινότητα, συγκέντρωσε 250.000 λίρες προκειμένου να μπορέσει να στείλει την μικρούλα στην Αμερική για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία.

Πριν από τρία χρόνια η Breya τα πήγαινε καλύτερα, αλλά λόγω της σοβαρότητας του καρκίνου οι γιατροί εξακολουθούσαν να της δίνουν μόνο 30% πιθανότητες επιβίωσης.

Η γενναία Breya, όμως, δεν το έβαλε κάτω και την περασμένη εβδομάδα πήρε το πράσινο φως από τους γιατρούς της ότι είναι μια χαρά! Νίκησε τον καρκίνο και είναι έτοιμη να ξεκινήσει ξανά τη ζωής της χωρίς ταλαιπωρίες.

Advertisement

«Τώρα επιτέλους είμαι ευτυχισμένη γιατί το παιδί μου θα ζήσει πολύ και θα είναι χαρούμενο. Αυτή η εμπειρία μας συγκλόνισε αλλά με έκανε και να ωριμάσω.

Η Breya μου απέδειξε ότι κυριολεκτικά όλα είναι δυνατά όταν δεν το βάζεις κάτω – πιστεύω ότι η θετική σκέψη παίζει τεράστιο ρόλο σε κάθε ανάρρωση» είπε η μητέρα της.

«Έχει τώρα την κανονική ζωή ενός επτάχρονου και τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ζήσει όμορφα».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: