Φρίκη: Τεμάχισε τη σύντροφό του και σκόρπισε κομμάτια της σε όλη την πόλη επειδή δεν ήθελε να την παντρευτεί

Φρίκη: Τεμάχισε τη σύντροφό του και σκόρπισε κομμάτια της σε όλη την πόλη επειδή δεν ήθελε να την παντρευτεί
Advertisement

Ένα φρικιαστικό γεγονός σημειώθηκε στην Ινδία, καθώς ένας άνδρας σκότωσε και τεμάχισε την 27χρονη σύντροφό του, σκορπίζοντας τα κομμάτια της σε όλο το Δελχί.

Ο άνδρας συνελήφθη πέντε μήνες αφότου διέπραξε τη βάρβαρη πράξη. Η αστυνομία αναγνώρισε τον κατηγορούμενο, του οποίου το όνομα είναι Αφτάμπ Αμίν Πουναγουάλα.

Advertisement

Όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο άνδρας συζούσε μαζί με το 27χρονο θύμα και όπως υποστήριξε, η 27χρονη τον πίεζε να παντρευτούν και μάλωναν συχνά γι’ αυτό.

Μετά από έναν καυγά στις 18 Μαΐου, ο Πουναγουάλα στραγγάλισε την 27χρονη συμβία του και στη συνέχεια διαμέλισε το σώμα της σε 35 κομμάτια με αιχμηρό όπλο, ενώ αγόρασε και ψυγείο για να αποθηκεύσει τα κομμένα μέλη.

Τις επόμενες 16 ημέρες, έβγαινε έξω, σε διάφορες τοποθεσίες γύρω από το Δελχί, μέσα στη νύχτα για να πετάξει τα κομμάτια της άτυχης γυναίκας.

Ο πατέρας του θύματος, Βίκας Μαντάν, προέβη σε δήλωση για την απαγωγή της κόρης του στο αστυνομικό τμήμα Μεχραούλι στο Δελχί, στις 8 Νοεμβρίου. Στην καταγγελία του, ο Βίκας δήλωσε ότι η κόρη του, Σράντα, εργαζόταν σε ένα τηλεφωνικό κέντρο στη Βομβάη, όπου γνώρισε τον Πουναγουάλα.

Advertisement

Οι δυο τους τελικά έκαναν σχέση και μετακόμισαν στο Δελχί, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της. Το ζευγάρι νοίκιασε ένα διαμέρισμα στην πόλη. Ωστόσο, μετά τον Μάιο του 2022, ο πατέρας του θύματος ανέφερε ότι δεν είχε νέα από την κόρη του, ούτε μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της.

Μετά από έρευνα, αποκαλύφθηκε ότι η Σράντα δολοφονήθηκε πριν από πέντε μήνες. Η αστυνομία συνέλαβε τον Πουναγουάλα στο διαμέρισμα που διέμεναν και τον πήρε για ανάκριση.

Μετά την ανάκριση, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τα μέλη του σώματος του θύματος, σε δασική περιοχή γύρω από την πόλη. Στο σημείο βρέθηκαν κάποια από τα οστά της, καθώς περαιτέρω έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: