“Κάνε πως είσαι η μαμά μου”: Πανέξυπνος 10χρονος σώθηκε τελευταία στιγμή από απαγωγή χάρη σε αυτό το κόλπο [βίντεο]

“Κάνε πως είσαι η μαμά μου”: Πανέξυπνος 10χρονος σώθηκε τελευταία στιγμή από απαγωγή χάρη σε αυτό το κόλπο [βίντεο]
Advertisement

Ένα 10χρονο αγόρι χάρη στην εξυπνάδα του κατάφερε να γλιτώσει από την απαγωγή του, όταν μία γυναίκα το ακολουθούσε στο σπίτι από το σχολείο την περασμένη Παρασκευή.

Ο μαθητής μπήκε σε ένα τοπικό κατάστημα στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ και ζήτησε από τη 17χρονη ταμία να προσποιηθεί ότι είναι η μητέρα του.

Advertisement

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει πως το αγόρι πιθανότατα να γλίτωσε την απαγωγή καθώς δείχνει να το ακολουθεί πριν εκείνο της ξεγλιστρήσει και μπει στο κατάστημα της γειτονιάς.

Η άγνωστη συνέχισε να παραμονεύει έξω από το μαγαζί. Ο 10χρονος Σάμι που κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά κατευθύνθηκε προς το ταμείο και ψιθύρισε κάτι στην ταμία.

Ο πατέρας του Σάμι, δήλωσε στο WPVI ότι ο γιος του ζήτησε από την ταμία να «συμπεριφερθείς σαν να είσαι η μαμά μου» επειδή αυτή η κυρία με παρακολουθεί. Η ταμίας που κατάλαβε ότι το αγόρι κινδυνεύει μπήκε ανάμεσα στον Σάμι και τη γυναίκα, η οποία εξακολουθούσε να κρατάει την πόρτα του καταστήματος ανοιχτή.

Advertisement

Στη συνέχεια, η ταμίας πήγε ήρεμα προς τα εκεί, τράβηξε την πόρτα και την κλείδωσε. Αυτή η κίνηση της εργαζόμενης κοπέλας ήταν σωτήρια καθώς μόνο τότε η γυναίκα απομακρύνθηκε.

Μιλώντας για το τρομακτικό περιστατικό, ο πατέρας του Σάμι δήλωσε ότι συγκλονίστηκε όταν είδε το βίντεο με την παρακολούθηση του γιου του. «Όταν βλέπαμε το βίντεο, έκλαιγα κάθε φορά», είπε.

Ο Σάμι δήλωσε στο CBS Philadelphia ότι γύριζε με τα πόδια από το σχολείο μέσω του κεντρικού δρόμου, όταν μία γυναίκα άρχισε να τον ακολουθεί και να προσφέρεται να του αγοράσει φαγητό. «Έλεγε: “Πάω στην Wawa, πας εκεί; Τι θα πάρεις από την Wawa; Πού είναι η οικογένειά σου;».

Advertisement

Ο Σάμι δεν είχε δει ποτέ τη γυναίκα πριν από εκείνη τη μέρα, αλλά του είπε πως γνώριζε την οικογένειά του και ότι έπρεπε να πάει μαζί της.

Όταν είδε το γωνιακό κατάστημα κοντά στο σπίτι του, ενήργησε έξυπνα και γρήγορα και μπήκε μέσα. Η ταμίας είπε στον Σάμι να περιμένει στη σειρά του όσο εκείνη θα ασχολείται με τη γυναίκα, αλλά εκείνος αρνήθηκε να φύγει από δίπλα της. Ο Σάμι είπε ότι «έτρεμε» όταν μπήκε στο κατάστημα.

«Το να βλέπεις το παιδί μου να ψάχνει για βοήθεια επειδή φοβόταν για τη ζωή του, αυτό σε πληγώνει βαθιά», δήλωσε ο πατέρας του.

Ο Σάμι είπε πως ο πατέρας του, του έμαθε να είναι επιφυλακτικός με τους ξένους και να προσέχει πάντα το περιβάλλον του.

Advertisement

Το CBS ανέφερε ότι η αστυνομία εντόπισε τη γυναίκα το Σαββατοκύριακο και παραπέμφθηκε για βοήθεια ψυχικής υγείας.

Μετά το περιστατικό, ο Σάμι έχει τώρα έναν οικογενειακό φίλο που τον συνοδεύει στο σπίτι από το σχολείο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: