«2 χρόνια δεν βρεθήκαμε καθόλου»: Ο χωρισμός του Πασχάλη από την Αλίκη Αρβανιτίδη και η φλόγα που τους ένωσε

«2 χρόνια δεν βρεθήκαμε καθόλου»: Ο χωρισμός του Πασχάλη από την Αλίκη Αρβανιτίδη και η φλόγα που τους ένωσε
Advertisement

Καλεσμένος στο «Σπίτι με το MEGA» με τη Ρούλα Κορομηλά ήταν το βράδυ του Σαββάτου 19/11 ο Πασχάλης.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μάλιστα, στο πλατό βρέθηκε η σύζυγος του αγαπημένου ερμηνευτή, Αλίκη, η οποία και αποκάλυψε την πρώτη γνωριμία που φούντωσε την φλόγα της αγάπης τους.

Advertisement

Σε μια προσωπική εξομολόγηση η Αλίκη Αρβανιτίδη αναφέρθηκε στην πρώτη τους γνωριμία αλλά και τα δύο χρόνια που χρειάστηκαν να μείνουν χώρια.

Ειδικότερα, η Αλίκη Αρβανιτίδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μέναμε απλά στην ίδια ωραία γειτονιά. Κάποια στιγμή συναντηθήκαμε και τον χαιρέτησα ως εξής.

Για δυο χρόνια δεν μπορούσαμε να ιδωθούμε, βλεπόμασταν από μακριά αλλά υπήρχε πάντα μια φλόγα
«Hello Dragstore man» του λέω γιατί τότε ο Πασχάλης είχε το πρώτο του συγκρότημα, του Dragstore Men.

Advertisement

Από εκεί και μετά αρχίσαμε να βλεπόμαστε φιλικά, είχαμε ένα εξάμηνο φλερτ έντονο και με πολύ συναίσθημα, κάποια στιγμή μας είδε ο αυστηρός μπαμπάς μου στον δρόμο και επειδή θύμωσε πολύ μας χώρισε. Δηλαδή για δυο χρόνια δεν μπορούσαμε να ιδωθούμε, βλεπόμασταν από μακριά αλλά υπήρχε πάντα μια φλόγα».

«Δεν βλεπόμασταν ούτε κρυφά, δεν γινόταν. Ήμουν και δεκατεσσάρων χρονών κοριτσάκι. Πολύ μικρή ήμουν. Ώσπου κάποια στιγμή, λίγο πριν κλείσω τα 17, τον συνάντησα στην πόρτα του πατρικού μου σπιτιού και όπως, με κοίταξε, μου λέει «θέλεις να βρεθούμε την Κυριακή να πάμε να πιούμε ένα ποτό;».

Δέχθηκα και έστι έγινε και βρεθήκαμε. Στο πρώτο όμως ραντεβού χαθήκαμε γιατί λάθος κατάλαβα εγώ τον τόπο του ραντεβού αλλά μεσολάβησε η μαμά του από το σπίτι και μας είπε που θα βρισκόμασταν. Αυτό ήταν και το πρώτο μας ραντεβού στις 20 Σεπτεμβρίου 1967 το οποίο και γιορτάζουμε ανελλιπώς κάθε χρόνο».

Advertisement

«Όταν ήρθε η ώρα να με ζητήσει ο Πασχάλης για να αρραβωνιαστούμε και να παντρευτούμε, πήρε τηλέφωνο τον πατέρα μου και του ζήτησε ένα ραντεβού για να πάει να τον δει στο γραφείο του.

Πήγε, δεν ξέρω τι είπαν οι δυο τους, αλλά όταν γύρισε ο πατέρας μου στο σπίτι λέει στη μητέρα μου… μου φαίνεται πως αυτός ο μπαγάσας είναι πολύ συμπαθητικός και θα με κάνει να τον αγαπήσω! Και τελικά τον αγάπησε πάρα πολύ και ο Πασχάλης τους είχε σαν γονείς του» πρόσθεσε, επίσης, η Αλίκη Αρβανιτίδη στο Σπίτι με το MEGA το βράδυ του Σαββάτου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: