Τα έκαναν γυαλιά καρφιά: Γονείς μπούκαραν στην «Κιβωτό του κόσμου» φωνάζοντας “Είστε άθλιοι, είστε κτήνη” [βίντεο]

Advertisement

Ένταση προκλήθηκε λίγο νωρίτερα στο κτίριο της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό, με έναν άνδρα να φωνάζει και να προκαλεί επεισόδια.

Ο άνδρας έσπασε την πόρτα της δομής και πέταξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι «τους έχουν πάρει τα παιδιά».

Advertisement

Το πρωί της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου γονείς τεσσάρων παιδιών από τη Συρία βρέθηκαν έξω από το σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό και κατήγγειλαν πως η ΜΚΟ κρατά τα παιδιά τους, δεν τους επιτρέπει να τα δουν, ενώ τα έχουν ξυλοκοπήσει πολλές φορές.

Λίγο αργότερα, ο Γραμματέας των Σύρων, που βρισκόταν μαζί με τους γονείς, εισέβαλε στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» σπάζοντας την πόρτα.

Οι γονείς μαζί με τον γραμματέα έσπασαν ό,τι υπήρχε κοντά στην είσοδο, μαζί με το χριστουγεννιάτικο δέντρο και αποχώρησαν λίγο αργότερα.

Advertisement

Μάλιστα, σχετικά πλάνα μετέδωσε το OPEN, από τις φωνές που ακούγονταν κατά το επεισόδιο.

«Είστε άθλιοι, είστε κτήνη» ακούγεται να φωνάζει κάποιος.

Όπως ανέφερε, πρόκειται για τον πρόεδρο των Σύρων Ελλάδος, ο οποίος προσήλθε στο κτήριο μαζί με μια οικογένεια Σύρων οι οποίοι καταγγέλλουν ότι η δομή τούς έχει πάρει τέσσερα παιδιά από δύο σε δύο διαφορετικές δομές.

Υπήρχαν πολλά επεισόδια σε βάρος των παιδιών ανέφεραν. Μάλιστα, κατήγγειλαν ότι έκλειναν τα παιδιά σε κλουβί για πουλιά για μέρες χωρίς να τους δίνουν τροφή.

«Πετάχτηκε μία και μας είπε να μην κάνουμε τέτοια πράγματα γιατί θα βρείτε τον μπελά μας. Τα παιδιά μας θέλουμε, να δούμε τα παιδιά μας», είπε ο μεταφραστής των Σύρων.

Advertisement

Σε ερώτηση για ποιον λόγο τους πήραν τα παιδιά είπε: «Για τον κακό τους τον καιρό! Για να τα πουλήσουν! Υιοθετήσεις! Εκεί είναι όλη η ιστορία».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: