Έχασε τα κλειδιά, πήγε να μπει από το παράθυρο, του άνοιξε η Αστυνομία αλλά μόλις είδαν τι είχε μέσα τον συνέλαβαν

Έχασε τα κλειδιά, πήγε να μπει από το παράθυρο, του άνοιξε η Αστυνομία αλλά μόλις είδαν τι είχε μέσα τον συνέλαβαν
Advertisement

Μια ύποπτη κίνηση που ξεσήκωσε την γειτονιά κινητοποίησε την αστυνομία του Βόλου, που προχώρησε στη σύλληψη ενός 31χρονου Αλβανού το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου.

Ο άνδρας είχε ξεχάσει τα κλειδιά του και αδυνατούσε να μπει στο σπίτι του, σύμφωνα με το thenewspaper.gr. Αποφάσισε, λοιπόν, να μπει από ένα παράθυρο.

Advertisement

Περίοικοι παρατήρησαν αυτήν την απόπειρα και, θεωρώντας πως πρόκειται για διαρρήκτη συνεπώς κάλεσαν την Αστυνομία. Καταφθάνοντας οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τι συμβαίνει και μάλιστα βοήθησαν τον 31χρονο να εισέλθει κανονικά στο σπίτι του.

Μόλις όμως μπήκαν μέσα, αντίκρισαν τις συσκευασίες με την ναρκωτική ουσία, τις οποίες ο 31χρονος είχε αφήσει πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού, και τον συνέλαβαν.

Μετά την απολογία του, ο 31χρονος Αλβανός αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους. Στην κατοχή του βρέθηκαν 11 αυτοσχέδιες συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους 10,2 γραμμαρίων.

Advertisement

Συγκεκριμένα, η άφεση του 31χρονου άνδρα αποφασίστηκε υπό την προϋπόθεση να ενταχθεί σε κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ μέσα σε προθεσμία 5 ημερών.

Στην απόφαση αυτή συντέλεση σημαντικά και η απολογία του, καθώς, όπως εξήγησε ο ίδιος, είναι χρήστης και αντιμετωπίζει πρόβλημα εξάρτησης εδώ και χρόνια.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: