Κιβωτός του Κόσμου, τελευταία εξέλιξη: Αγνοούνται ο πάτερ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, δεν τους έχει δει κανείς

Κιβωτός του Κόσμου, τελευταία εξέλιξη: Αγνοούνται ο πάτερ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, δεν τους έχει δει κανείς
Advertisement

Ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία αγνοούνται, μετά τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες μέρες.

Ειδικότερα, κανένας δεν γνωρίζει πού βρίσκονται, μετά την κοινή τους τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία κατηγόρησαν τα παιδιά για ανυπόστατα ψεύδη.

Advertisement

Ο Αντώνιος Παπανικολάου, που ίδρυσε την Κιβωτό του Κόσμου και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, σε συνέντευξή τους στην ΕΡΤ, στις 18 Νοεμβρίου, υπογράμμισαν πως τα παιδιά λένε ψέματα και έχουν «κακία», με τον ιερέα να εκφράζει την αγανάκτηση και τον θυμό του.

«Βάλλεται ένας ολόκληρος οργανισμός. Έχουμε δουλέψει 25 χρόνια με παιδιά και έχουμε δεχθεί ελέγχους από παντού» επεσήμανε ο πατέρας Αντώνιος, εκτιμώντας ότι κάποια παιδιά «εκδικούνται» λόγω του ότι δεν επιτρέπεται η παραβατική συμπεριφορά στην Κιβωτό.

Από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα σημείωσε «αν η αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας ‘πληρώνεται’ με καταγγελίες, δεν το καταλαβαίνω. Πώς μπορούμε να απολογηθούμε για κάτι που δεν έχει αποδειχθεί;» και πρόσθεσε ότι όλη αυτή η ιστορία τούς έχει προκαλέσει μεγάλο κακό.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε στον ALPHA, κανένας από την «Κιβωτό του Κόσμου» δεν γνωρίζει που βρίσκονται.

Μέχρι πρότινος, ο πατέρας Αντώνιος έμενε σε μία δομή της ΜΚΟ, αλλά κανείς από τους εργαζόμενους και τους εθελοντές δεν γνωρίζει αν με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο συγκεκριμένο κτήριο και αν θα επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: