«Παγωμάρα» για τους γονείς της Καρολάιν: Η απαράδεκτη απαίτηση της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Παγωμάρα» για τους γονείς της Καρολάιν: Η απαράδεκτη απαίτηση της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Advertisement

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τις 17 Ιανουαρίου το 2023, για τον ορισμό επικοινωνίας μεταξύ της οικογένειας του 33χρονου και της κόρης του Λυδίας.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, οι γονείς της άτυχης Κάρολαιν Κράουτς έχουν ζητήσει ο τρόπος επικοινωνίας του παιδιού με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να γίνεται μέσω skype.

Advertisement

Άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας της Καρολάιν αναφέρουν ότι το παιδί «είναι καλύτερα στο εξωτερικό και η Σούζαν έκανε θυσία να αφήσει τον άντρα της πίσω.

Οι ψυχολόγοι συνέστησαν να φύγουν και το άκουσαν. Τώρα θεωρούν οι γονείς ότι πρέπει να πάρουν την γονική μέριμνα του παιδιού θα αποφασίσει το δικαστήριο γι αυτό που είναι πιο νοσηρό το περιβάλλον».

Οι ίδιοι άνθρωποι σχολιάζουν ότι το δικαστήριο θα κρίνει αν «η μικρή Λυδία θα πρέπει να μεγαλώσει και να διαπαιδαγωγηθεί στο ίδιο περιβάλλον που μεγάλωσε και ο δολοφόνος της μητέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ή θα διαπαιδαγωγηθεί και θα μεγαλώσει στο περιβάλλον που μεγάλωσε και η ίδια η αδικοχαμένη Καρολάιν μαζί με την οικογένειά της και ξαδερφάκια της».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: