Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου «λύγισε» με την ιστορία του Τάσου Λέκκα – «Μας έδιναν ρούχα που δεν έκαναν στον κολλητό μου»

Advertisement

Ο «ανιψιός του Γιώργη» από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», ή αλλιώς ο Τάσος Λέκκας, παραχώρησε μία συνέντευξη το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου.

Ο ηθοποιός μίλησε στο «Στούντιο 4» για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε και η ιστορία του συγκίνησε την παρουσιάστρια, Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Advertisement

«Η μαμά μου έκανε ό,τι μπορούσε. Υπήρξαν κι άνθρωποι, γείτονες, φίλοι της που μας βοηθούσαν. Οι γονείς του παιδικού μου φίλου, του Γιώργου, που μένουμε δίπλα, ήταν πάντα βοηθητικοί. Η αδερφή της μάνας μου επίσης.

Μπορεί να μας έδιναν ρούχα που δεν κάνανε στον κολλητό μου. Κάποια γειτόνισσα μπορεί να μας έδινε φαγητό. Εμείς δυσκολευόμασταν οικονομικά γιατί η μητέρα μου δεν είχε σταθερές δουλειές. Φυλούσε παιδάκια» είπε αρχικά ο Τάσος Λέκκας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και στο τέλος συγκινήθηκε έντονα.

Advertisement

Στην πορεία της συζήτησης, πρόσθεσε: «Ενώ υπήρχε όλη αυτή η δυσκολία, δεν είχαμε μιζέρια. Είχαμε χαρά μέσα στο σπίτι. Παίρναμε βιβλία και διαβάζαμε. Μου έλεγε ότι έχουμε τόσα π.χ. 10 ευρώ. Να πάρουμε φαϊ ή ένα βιβλίο; Έλεγα εγώ λίγο φαϊ κι ένα βιβλίο.

Χτίσαμε έτσι μια βιβλιοθήκη. Με πήγαινε με μια ομπρελίτσα στο θέατρο και πλήρωνε 40 ευρώ. Ήταν πολλά. Με πήγαινε να κάνω θέατρο, που δεν ήθελα να γίνω γιατρός, και κοινωνικά θα έλεγε να γίνεις γιατρός να κάνεις λεφτά. Ηθοποιός με οριακά 99% ανεργία».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: