«Μου θυμίζει trash εκδοχές τηλεόρασης»: Nέα on air επίθεση Γιώργου Λιάγκα σε Κατερίνα Καινούργιου [βίντεο]

Advertisement

Πώς μπορεί κανείς να μεταπηδήσει από τον πατέρα Αντώνιο και ένα βίντεο από την «Κιβωτό του Κόσμου» στην Κατερίνα Καινούργιου και τον εορτασμό της γιορτής της; Ο Γιώργος Λιάγκας διδάσκει τον τρόπο.

Στη διάρκεια του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 ο παρουσιαστής, μετά από βίντεο που προβλήθηκε και έδειχνε τα παιδιά στην «Κιβωτό» να υποδέχονται με τρομερό πάθος τον πατέρα Αντώνιο για να του ευχηθούν για τα γενέθλιά του, βρήκε ευκαιρία να σχολιάσει τον τρόπο που γιόρτασε on air τη γιορτή της την περασμένη εβδομάδα η Κατερίνα Καινούργιου, δίχως προφανώς να την αναφέρει.

Advertisement

Ήταν όμως σαφές και το timing και αυτό που είπε.

«Το πρώτο κομμάτι εμένα μου θυμίζει trash εκδοχές τηλεόρασης όπου τηλεπερσόνες γιορτάζουν με την παρουσία των θεατών, υπερβολικά και αντιαισθητικά για τα δικά μου αισθητικά δεδομένα, τη γιορτή τους και τα γενέθλιά τους.

Πράγμα το οποίο ο ομιλών δεν έχει επιτρέψει ποτέ σε συνεργάτη του να το κάνει. Είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Δεν ξέρω, αλλά αν είσαι κι ιερέας, τέτοια υποδοχή του Χόλιγουντ σε μια δομή… Δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.

Advertisement

Είναι προφανές πως η Κατερίνα Καινούργιου θα απαντήσει και θα υπάρξει ένα νέο κεφάλαιο στη φετινή τους διαμάχη με φόντο την τηλεθέαση.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: