«O Πούτιν έπεσε από τη σκάλα, χτύπησε στον κόκκυγα και λερώθηκε πάνω του»

«O Πούτιν έπεσε από τη σκάλα, χτύπησε στον κόκκυγα και λερώθηκε πάνω του»
Advertisement

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν φέρεται να γλίστρησε στη σκάλα της επίσημης κατοικίας του και να έπεσε με αποτέλεσμα να λερωθεί πάνω του, υποστηρίζει δίκτυο στο Telegram, που ισχυρίζεται ότι έχει διασυνδέσεις με σωματοφύλακες του Ρώσου προέδρου.

Ο 70χρονος Πούτιν, σύμφωνα με το δίκτυο General SVR, κατέβαινε τη σκάλα στην κατοικία του στη Μόσχα το βράδυ της Τετάρτης, όταν γλίστρησε με αποτέλεσμα να προσγειωθεί με τα οπίσθια και να χτυπήσει στον κόκκυγα.

Advertisement

Γλίστρησε πέντε σκαλιά, μετά γύρισε στο πλάι και γλίστρησε άλλα δύο και από την πρόσκρουση «λερώθηκε άθελά του πάνω του» λόγω του «καρκίνου στον γαστρεντερικό σωλήνα», ανέφερε το δίκτυο.

Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία το συγκεκριμένο δίκτυο στο Telegram μεταδίδει κατά καιρούς πληροφορίες για την υγεία του Πούτιν, χωρίς να παρέχει αποδείξεις, που να στηρίζουν τους ισχυρισμούς του, ή ότι όντως έχει διασυνδέσεις με σωματοφύλακες του Ρώσου προέδρου.

Στην τελευταία του ανάρτηση το General SVR γράφει ότι το περιστατικό με τη φερόμενη πτώση του Πούτιν «έγινε μπροστά στους σωματοφύλακες του προέδρου, οι οποίοι αντέδρασαν γρήγορα κι έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Advertisement

Τρεις αξιωματούχοι ασφαλείας βοήθησαν τον πρόεδρο να μεταβεί στον πλησιέστερο καναπέ και κάλεσαν τους γιατρούς που βρίσκονται στην κατοικία του».

Το δίκτυο λέει ότι οι γιατροί «έφθασαν σε λίγα λεπτά, αλλά δεν μπόρεσαν να εξετάσουν αμέσως τον πρόεδρο», επειδή πάσχει από καρκίνο «στο γαστρεντερικό σωλήνα, λόγω του οποίου αντιμετωπίζει ήδη σοβαρά προβλήματα με την πέψη – και η πτώση προκάλεσε “ακούσια αφόδευση”.

Πριν την εξέταση, οι γιατροί συνόδεψαν τον πρόεδρο στο μπάνιο και τον βοήθησαν να καθαριστεί. Μετά από μια πλήρη εξέταση διαγνώστηκε μελανιά στον κόκκυγα και τους μαλακούς ιστούς. Δεν διαγνώστηκε κάτι σοβαρό και οι μώλωπες αντιμετωπίστηκαν με παυσίπονα.

Advertisement

Παρά τους ισχυρισμούς του General SVR ο Πούτιν επισκέφτηκε εργαστήριο στη Μόσχα την επόμενη μέρα, χωρίς προφανή σημάδια τραυματισμού. Σύμφωνα με το δίκτυο στο Telegram θα γίνει έρευνα για τα αίτια της πτώσης, καθώς ο Πούτιν φέρεται να φορά υποδήματα με αντιολισθητική επίστρωση στο σπίτι.

Το ίδιο δίκτυο ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι ο Πούτιν φαινόταν αδιάθετος σε εκδήλωση για την Ημέρα Εθνικής Ενότητας της Ρωσίας κατά την κατάθεση στεφάνου.

Έχει επίσης υποστηρίξει ότι ο Ρώσος πρόεδρος λαμβάνει βαριά στεροειδή και του κάνουν ενέσεις με παυσίπονα, λόγω των οποίων εμφανίζεται συχνά με πρησμένο το πρόσωπο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: