«Γιατί μ’έβαζες συνέχεια να κάνω τη μάνα σου;» Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απαντά στο σχόλια της Θέμις Μπαζάκα

Advertisement

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραχώρησε συνέντευξη στο «Down Town», με αφορμή την επιτυχία της σειράς του Mega «Maestro» και μίλησε για τις συνεργασίες του από το παρελθόν και η Θέμις Μπαζάκα ήταν από τους παλιούς συνεργάτες του, που κλήθηκε να του κάνει μία ερώτηση.

Η ηθοποιός ζήτησε από τον ηθοποιό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη να της εξηγήσει για ποιο λόγο την επέλεγε συχνά να είναι η τηλεοπτική του μητέρα.

Advertisement

Ειδικότερα, η Θέμις Μπαζάκα τον ρώτησε “γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω τη μάνα σου; Πώς είναι, αλήθεια, η σχέση με τη μητέρα σου και ποια θα έλεγες είναι η ιδανική μητέρα για σένα;” και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απάντησε “λοιπόν… Ο λόγος που έπαιξες τη μάνα μου ήταν επειδή οι μάνες που είχα γράψει, σεναριακά έπρεπε να έχουν όλα τα στοιχεία που και εσύ έχεις.

Έντονο χαρακτήρα, γοητεία, φινέτσα, χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Και επειδή και η δική μου μάνα τα έχει αυτά, έγραφα πάντα ρόλους σε ηρωίδες που έχουν τέτοιο δυναμισμό.

Ή, και αν δεν τον είχαν, στην πορεία τον έβρισκαν. Για μένα η ιδανική μητέρα είναι αυτή που μαθαίνει το παιδί της να είναι δυνατό και ανεξάρτητο”.

Advertisement

Και συνεχίζει η Θέμις Μπαζάκα “στην Ελλάδα, ότι και αν καταφέρεις, όπου και αν φτάσεις, πάντα θα υπάρχουν κάποιες φωνές που θα λένε «ναι μεν, αλλά…». Ποια αρνητικά σχόλια έχεις ακούσει κατά καιρούς και πότε έπαψαν αυτά να σε αφορούν;”.

Στο ερώτημα αυτό, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υπογράμμισε “νομίζω φέτος είναι η πρώτη φορά που τα σχόλια δεν με έχουν ακουμπήσει καθόλου. Ούτε έχω ασχοληθεί με οτιδήποτε αρνητικό. Ίσως επειδή δεν προλαβαίνω, ίσως επειδή μεγαλώνω και δεν με αφορά τόσο, ίσως επειδή είμαι πιο σίγουρος για αυτό”.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: