Βολιώτη: Με έβριζαν, με έβρισκαν τρομερά αντιπαθητική- Μου φαινόταν αδιανόητο

Βολιώτη: Με έβριζαν, με έβρισκαν τρομερά αντιπαθητική- Μου φαινόταν αδιανόητο
Advertisement

Για τις αντιδράσεις του κόσμου- που της φαίνονταν αδιανόητες- την περίοδο που έπαιζε στο «Λόγω Τιμής», τη σειρά μέσα από την οποία έγινε ευρύτερα γνωστή, μίλησε η Βίκυ Βολιώτη.

«Είχα πολύ αρνητικά σχόλια, πράγμα που με κούφαινε, μου φαινόταν αδιανόητο», είπε η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ.

Advertisement

«Με έβριζαν, με έβρισκαν τρομερά αντιπαθητική. Με μαλώνανε ότι φέρομαι άσχημα στον Άλκη (Κούρκουλο) και ότι είμαι στρίγγλα», συμπλήρωσε και σημείωσε πως επρόκειτο για έναν ρόλο που είχε «φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς».

Η Βίκυ Βολιώτη αναφέρθηκε και στην υιοθεσία της κόρης της, Άννα, για την οποία δήλωσε ότι είναι ευγνώμων που ήρθε στη ζωή της.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι ο σύζυγός της ήθελε πολύ ένα παιδί, ενώ για εκείνη, «δεν ήταν από τα πράγματα που επιθυμούσα διακαώς, δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρευόμουν να κάνω ένα παιδί».

Advertisement

Όταν έγινε η σχετική συζήτηση, «του είπα ότι πιο πολύ θα μου άρεσε να υιοθετήσουμε ένα παιδί», εξήγησε.

«Έγινα ένας καλύτερος άνθρωπος με την Άννα, μου έχει χαρίσει τόσα δώρα, της είμαι ευγνώμων πραγματικά που ήρθε στη ζωή μου και δεν θα το άλλαζα αυτό με τίποτα. Μακάρι να είμαι η μαμά που επιθυμεί και θέλει και η μαμά που θα της προσφέρει όσα έχει ανάγκη», συμπλήρωσε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: