Χείμαρρος Γιάννης Μπέζος: «Δε με νοιάζει η γνώμη των ανόητων. Δεν δίνω συμβουλές γιατί δεν τις ακούει κανείς»

Advertisement

Ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια σου», μίλησε για τη γνώμη των άλλων και τις σειρές που έχει σταματήσει,  ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν δίνει συμβουλές.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «με νοιάζει η γνώμη των άλλων. Δεν με νοιάζει η γνώμη των ανόητων. Η γνώμη ανθρώπων που τους εκτιμώ, με ενδιαφέρει πάρα πολύ.

Advertisement

Το μότο μου στη ζωή είναι “θάρρος”. Αυτό προσπαθώ να λέω και στους νεότερους κυρίως είναι, όχι να δουλεύουν με θάρρος, να ζουν με θάρρος. Και να μην φοβούνται κυρίως την παρέα τους.

Ξέρετε η παρέα μας, είναι ο χειρότερος εχθρός μας. Εάν ένας νέος διαφωνήσει με την παρέα του είναι μαύρο πρόβατο. Η παρέα είναι πολλές φορές χειρότερη από τον Χίτλερ, βέβαια».

Και συμπληρώνει ο Γιάννης Μπέζος «έχω σταματήσει τρεις σειρές, όχι μια, το “Ευτυχισμένοι Μαζί”, το “Άκρως Οικογενειακόν” και της “Ελλάδος τα παιδιά” επειδή κάποια στιγμή δεν έπρεπε να συνεχίσουν, διότι το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό που έπρεπε.

Advertisement

Πολλοί είπαν διάφορα ότι είμαι ένας αιμοσταγής πρωταγωνιστής που δεν σκέφτομαι τους άλλους και τα λοιπά. Επιμένω και ξαναλέω, το αν σκέφτομαι τους συναδέλφους μου αυτό έχει κριθεί. Εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα».

Όσον αφορά τις συμβουλές στους νέους, ο ηθοποιός επεσήμανε ότι «δεν δίνω ποτέ συμβουλές, γιατί δεν τις ακούει κανείς, πρώτον. Και δεύτερον, διότι οι άνθρωποι τις βαριούνται. Δεν θέλουν συμβουλές, θέλουν παραδείγματα μόνο, κυρίως οι νεότεροι. Στο παιδί μου δεν έδωσα καμία συμβουλή».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: