21 χρόνια μετά το Big Brother: Η απόλυτη καταστροφή για τον νικητή «Τσάκα» – Η εξομολόγησή του

21 χρόνια μετά το Big Brother: Η απόλυτη καταστροφή για τον νικητή «Τσάκα» – Η εξομολόγησή του
Advertisement

Ήταν ο νικητής του πρώτου Big Brother που μεταδόθηκε στην ελληνική τηλεόραση. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, γνωστός ως Τσάκας, κατάφερε να πάρει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο αλλάζοντας για λίγο τη ζωή του.

Ο πρώην παίκτης ζει, πλέον, στη Γερμανία. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης μίλησε στην εφημερίδα political και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Δάρδα για τις δυσκολίες που έζησε από τη δεύτερη σύζυγό του.

Advertisement

Ο πρώην παίκτης ζει στη Γερμανία.

«Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου. Εκείνη με έφερε στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο χωρίς να μιλάω τη γλώσσα, ξένος ανάμεσα σε ξένους.

Εργάστηκα σκληρά για να ορθοποδήσω και να προσφέρω στην οικογένειά μου μια άνετη ζωή, όμως πίσω από την πλάτη μου η πραγματικότητα ήταν άλλη», ανέφερε ο Γιώργος Τσάκας.

«Είχε δημιουργήσει έναν άλλον κόσμο διαφορετικό που συνειδητοποίησα σε βάθος χρόνου και τρόμαξα. Ζήτησα διαζύγιο και από εκείνη τη στιγμή η γυναίκα αυτή μεταμορφώθηκε.

Advertisement

Με έτρεχε στα δικαστήρια και, όπως προείπα, τη γλώσσα δεν τη γνώριζα – σε αντίθεση με εκείνη που είχε μεγαλώσει εδώ – και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», πρόσθεσε.

«Έκανα τέσσερα χρόνια να δω τα παιδιά μου. Ήταν θάνατος. Ο μοναδικός τρόπος να τα συναντήσω ήταν παρουσία ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού και αρνιόμουν.

Τα παιδιά με αγαπούσαν, αλλά δεν επιτρεπόταν νομικά ούτε έξω από το σπίτι τους να σταθώ», σχολίασε ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης για τη σχέση του με τα παιδιά του.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: