Αντίνοος Αλμπάνης για Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Θα είμαι πολλά χρόνια θυμωμένος μαζί του γι’αυτό που μου έκανε»

Αντίνοος Αλμπάνης για Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Θα είμαι πολλά χρόνια θυμωμένος μαζί του γι’αυτό που μου έκανε»
Advertisement

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στο podcast της σειράς «Maestro» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο του αλλά και τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και οι δυο τους συνδέονται φιλικά. Κάπως έτσι βρέθηκε να παίζει στη σειρά και το γαλλικό μπουλντόγκ του ηθοποιού, η Μπλου.

Advertisement

Η Μπλου, είναι το σκυλί του Αντίνοου Αλμπάνη το οποίο τον συντροφεύει εδώ και επτά χρόνια. Όπως είπε, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τη γνωρίζει από δύο μηνών. Αν και δεν ήθελε να τον συνοδεύει στις δουλειές, κάποιες σκέψεις που έκανε τον ώθησαν να αποδεχτεί την πρόταση του Παπακαλιάτη.

«Είπα ότι σε 20 χρόνια μπορεί αυτό το σκυλί να μην υπάρχει. Ας υπάρχει κάπου καταγεγραμμένο να το έχω κάπου να το βλέπω και να το θυμάμαι», ανέφερε.

Στη συνέχεια ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε πως ο σκύλος δεν υπήρχε εξαρχής στο σενάριο, αλλά μπήκε για να εξυπηρετήσει την πλοκή.

Advertisement

«Αρχικά, σεναριακά δεν υπήρχε ο σκύλος του γιατρού. Εγώ έβαλα με άποψη ότι έχει ένα σκυλί ο Μιχάλης ο γιατρός γιατί ήθελα να έχει κάτι που θα αγαπά πάρα πολύ και κάτι που θα τον δέσει πέρα από όλα αυτά που υπάρχουν στο παρελθόν του με τη Μαρίσα.

Έτσι σκέφτηκα πώς θα τον οδηγήσω στο σημείο του εγκλήματος τον γιατρό μέσω της Μπλου. Αφού σκέφτηκα το τέλος της «Μαρίκας» το πήγα πίσω και έφτιαξα την πορεία του σε σχέση με το ζωντανό αυτό», εξήγησε ο σεναριογράφος του Maestro.

Ανέφερε μάλιστα, πως η σκηνή του θανάτου της «Μαρίκας» και η «ταφή» της στη συνέχεια, ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει κληθεί να κάνει μέχρι σήμερα στην καριέρα του, αφού έπρεπε να σκεφτεί πως θάβει τον ίδιο του τον σκύλο.

Advertisement

«Η πιο δύσκολη σκηνή και για πολλά χρόνια θα είμαι θυμωμένος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για αυτό, θα είναι η σκηνή που με έβαλε να θάψω το σκυλί», αποκάλυψε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Στη συνέχεια εξήγησε: «Δεν φτάνει που με βάζει σε μια διαδικασία να πενθήσω το σκυλί μου, πρέπει να είμαι εγώ αυτός που θα ανοίξω και τον λάκκο να το βάλω μέσα. Ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές στη διαδρομή μου. Γιατί μιλάμε για το δικό μου σκυλί. Οπότε ό,τι συνέβαινε είχα μια άλλη σύνδεση. Ήταν μια πολύ δύσκολη και σκληρή στιγμή».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: