Τραγουδίστρια πιστεύει ότι παντρεύτηκε φάντασμα που ζηλεύει τον Άγιο Βασίλη: «Χάλασε τον μήνα του μέλιτος»

Τραγουδίστρια πιστεύει ότι παντρεύτηκε φάντασμα που ζηλεύει τον Άγιο Βασίλη: «Χάλασε τον μήνα του μέλιτος»
Advertisement

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Brocarde πιστεύει πως είναι παντρεμένη με ένα φάντασμα, τον Εντουάρντο από την Βικτωριανή εποχή- και μάλιστα τον κατηγορεί κατέστρεψε το μήνα του μέλιτος, «επειδή ήπιε πολύ στην Ουαλία και την έβαλε να πληρώσει τα πάντα.»

Η Brocarde, που δηλώνει επίσης ποιήτρια και περφόρμερ, πιστεύει πως γνώρισε τον (ανύπαρκτο) σύζυγό της ένα βράδυ όταν «εμφανίστηκε στην κρεβατοκάμαρά της κι έκτοτε ξεκίνησε η σχέση τους, που ωστόσο πέρασε δύσκολη φάση όταν ο Εντουάρντο εξαφανίστηκε επειδή εκείνη αποκάλυψε τη σχέση τους.»

Advertisement

«Έγραψα το τραγούδι για να τον κερδίσω πίσω όταν με αγνοούσε επειδή αποκάλυψα δημόσια το ειδύλλιό μας. Ήθελα να εκφράζει το πάθος που νιώθω στην ψυχή μου από τότε που τον γνώρισα», λέει.

«Ήταν τόσο όμορφο να περπατάω στην εκκλησία προς τον Εντουάρντο με το τραγούδι που έγραψα γι’ αυτόν, δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελο στο πρόσωπό του!», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την Brocarde, στον γάμο πήγαν πολλοί νεκροί σταρ, μεταξύ άλλων ο Έλβις Πρίσλεϊ, η Μέριλιν Μονρόε, ακόμη και ο βασιλιάς Ερρίκος Η’ της Αγγλίας, αλλά η παρουσία της Μέριλιν προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.

Advertisement

«Ο Εντουάρντο ήθελε να με νευριάσει και έκανε ένα ανάρμοστο σχόλιο πως είναι πολύ σέξι. Του λέω, «Σοβαρά τώρα; Είναι η μέρα του γάμου μας». Το σχόλιο κατέστρεψε εντελώς τη βραδιά μου!», λέει η ίδια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brocarde (@brocarde)

Κι όπως φαίνεται προβλήματα είχε και στο κατά φαντασίαν ταξίδι του μέλιτος.

Όπως λέει, αν και το μόνο που ήθελε ήταν ένα χαλαρωτικό ταξίδι με τον νέο της αγαπημένο, κατέληξε καλυμμένη με άμμο και ένα παγωτό χωνάκι στο πρόσωπο «όταν ο Εντουάρντο άρχισε να τσακώνεται μαζί της.»

«Το ταξίδι πήγαινε από το κακό στο χειρότερο… Εγώ προσπαθούσα να μοιραστώ το παγωτό μου μαζί του και με έριξε στην άμμο, λέρωσε το πρόσωπο και τα μαλλιά μου και έμοιαζα σαν να είχα τσακωθεί με έναν τεράστιο γλάρο», σημειώνει. «Ο Εντουάρντο ήταν ανέκαθεν απρόβλεπτος, οπότε το περίμενα πως θα κατέστρεφε το μήνα του μέλιτος».

Advertisement

Η Brocarde είπε επίσης πως πλήρωνε εκείνη τα πάντα.

«Προφανώς δεν έχει τραπεζική κάρτα, οπότε πάντα εγώ είμαι αυτή που πρέπει να πληρώνει τον λογαριασμό. Του αρέσει να ξεσαλώνει στα μίνι μπαρ των δωματίων στα ξενοδοχεία. Τα μπουκάλια με τα ποτά καταλήγουν πάντα μυστηριωδώς άδεια, εκτός από το μπουκάλι με το τζιν- μάλλον δεν του αρέσει πολύ», ανέφερε.

Μιλώντας στη Daily Star, είπε ότι ο κατά φαντασίαν σύζυγός της «επέμενε να αγοράσουν 12 μπουκάλια από την καλύτερη σαμπάνια κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο.»

Η Brocarde, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα single με τίτλο «It’s Christmas again» που περιγράφει λεπτομερώς πώς είναι να είσαι η σύζυγος ενός φαντάσματος την περίοδο των Χριστουγέννων.

Advertisement

«Ο Εντουάρντο ζηλεύει πολύ τα Χριστούγεννα, κάθε μέρα αυτή την εβδομάδα προσπαθώ να στολίσω το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά εκείνος το ρίχνει συνέχεια κάτω», λέει.

«Μισεί τη σκέψη ότι ο Άγιος Βασίλης κατεβαίνει από την καμινάδα και προσπάθησε ακόμη και να την σκεπάσει με σανίδες, του έχω πει ότι ο Άγιος Βασίλης επισκέπτεται τους πάντες και ότι δεν είναι ερωτευμένος μαζί μου, αλλά απλά δεν λέει να το καταλάβει!», καταλήγει.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: