Πόρισμα «βόμβα» για Αντώνιο-πρεσβυτέρα: Ενδείξεις για ξέπλυμα, υπεξαίρεση, απιστία -Δεσμεύεται οριστικά η περιουσία τους

Πόρισμα «βόμβα» για Αντώνιο-πρεσβυτέρα: Ενδείξεις για ξέπλυμα, υπεξαίρεση, απιστία -Δεσμεύεται οριστικά η περιουσία τους
Advertisement

Ενδείξεις για την τέλεση τριών σοβαρών αδικημάτων που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος εντόπισε η έρευνα της ανεξάρτητης αρχής για την καταπολέμηση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος στα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου.

Το δεκασέλιδο πόρισμα της Αρχής, που απεστάλη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν ενδείξεις για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, υπεξαίρεση και απιστία, που φέρονται να έχουν τελεστεί από τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα και τουλάχιστον άλλα δύο άτομα.

Advertisement

Ειδικότερα, το ζευγάρι φέρεται να ζούσε με χρήματα της Κιβωτού του Κόσμου, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζονται αγορές ακινήτων από τον πατέρα Αντώνιο που θεωρούνται ύποπτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που φαίνεται να βαραίνει την πρεσβυτέρα είναι ότι είχε τη διαχείριση της οργάνωσης, ενώ για άλλα δύο πρόσωπα φέρεται να προέκυψαν «ύποπτα» ποσά.

Πλέον, τον λόγο έχει η Εισαγγελία Πρωτοδικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης. Παράλληλα, διατάχθηκε οριστική δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: