Πήραν τον νόμο στα χέρια τους: Πολίτες κυνήγησαν κλέφτες, μέχρι που τράκαραν και τους συνέλαβε η αστυνομία

Πήραν τον νόμο στα χέρια τους: Πολίτες κυνήγησαν κλέφτες, μέχρι που τράκαραν και τους συνέλαβε η αστυνομία
Advertisement

Πολίτες “τσάκωσαν” κλέφτες, οι οποίοι ξεκίνησαν από το Μενίδι και βρέθηκαν στη Βούλα, με σκοπό να κλέψουν καταλύτες από οχήματα και ακολούθησε μία κινηματογραφική καταδίωξη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που πρόβαλε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το ασημί όχημα με τους τέσσερις κλέφτες κάνει όπισθεν για να φύγει, αφού τους εντόπισαν κάτοικοι της Βούλας, την ώρα που ετοιμάζονταν να κλέψουν καταλύτη.

Advertisement

«Ήταν ήδη σηκωμένο με γρύλο το αυτοκίνητο την ώρα που τους εντόπισα και επειδή τους έπιασα στα πράσα, μπήκαν στο αμάξι και το παράτησαν έτσι του αδελφού μου.

Μπήκα στο αυτοκίνητο, έριξα τα μεγάλα φώτα πάνω τους κι έγινε μια μικρή καταδίωξη για περίπου πέντε λεπτά», υπογράμμισε αυτόπτης μάρτυρας.

Οι πολίτες τους καταδίωξαν από την Ποσειδώνος μέχρι την Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου τους εντοπίσουν οι αστυνομικές δυνάμεις που κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Advertisement

«Έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Μπορούσαν να πάρουν όποιον βρουν μπροστά τους. Δεν σταματούσαν πουθενά», επεσήμανε ο μάρτυρας.

Η καταδίωξη κράτησε για 22 χλμ, μέχρι τη στιγμή που ο οδηγός του οχήματος με τους κλέφτες έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε τοίχο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να συλλάβουν δυο από τους επιβαίνοντες, έναν 24χρονο και έναν 30χρονο.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: