Ήταν η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ η πρώτη ερωτική σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι; Τι ξεκαθαρίζει η ίδια

Advertisement

Στις 10 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare», στις 416 σελίδες των οποίων θα υπάρχουν αποκαλύψεις για το ερωτικό του παρελθόν.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Saturday Times, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ρωτήθηκε αν είναι η άγνωστη «όμορφη ηλικιωμένη γυναίκα στην εξοχή» με την οποία έκανε για πρώτη φορά σεξ ο Χάρι, όταν ήταν έφηβος.

Advertisement

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η συγκεκριμένη αναφορά από το βιβλίο, πολλοί εικάζουν ότι η πρώτη ερωτική σύντροφος του δούκα του Σάσσεξ, ήταν η 56χρονη πλέον ηθοποιός.

Ωστόσο, η Χάρλεϊ έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λέγοντας: «Όχι εγώ. Δεν είμαι ένοχη. Χα! Απολύτως όχι»».

Πέρα από το βιβλίο όμως και τις νέες αποκαλύψεις που έρχονται, η βασιλική οικογένεια έχει ήδη αναστατωθεί με όσα ήρθαν στο φως με το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan».

Advertisement

Στη σειρά ντοκιμαντέρ, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μοιράζονται την άλλη πτυχή της πολυσυζητημένης ερωτικής τους ιστορίας.

Μέσα σε έξι επεισόδια, η σειρά εξερευνά την πρώτη περίοδο της μυστικής τους ερωτικής σχέσης και τις δυσκολίες που τους έκαναν να νιώσουν ότι πρέπει να αποσυρθούν από τον θεσμικό τους ρόλο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: