Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Εισπράκτορας κυκλώματος προστασίας ένα από τα δύο θύματα αλβανικής καταγωγής

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Εισπράκτορας κυκλώματος προστασίας ένα από τα δύο θύματα αλβανικής καταγωγής
Advertisement

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας είναι η πρώτη εικόνα που σχηματίζει η ΕΛ.ΑΣ μετά την εκτέλεση δύο ατόμων αλβανικής καταγωγής στην Νέα Σμύρνη οι οποίοι έπεσαν νεκροί μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκαν από έναν άνδρα που φορούσε στο πρόσωπο χειρουργική μάσκα, ενώ βρίσκονταν σε γνωστό μπαρ της περιοχής.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του περιστατικού τραυματίστηκε και μία κοπέλα η οποία βρισκόταν στον ίδιο χώρο αλλά δεν είχε καμία σχέση με τα δύο θύματα.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο θύματα είναι γνωστός μπράβος ο οποίος δοούσε στην περιοχή και θεωρείται ως «εισπράκτορας» κυκλώματος που πουλά προστασία στα μαγαζιά της πλατείας.

Παράλληλα δεν πρόκειται για άτομα που έκανε κουμάντο στη νύχτα αλλά λειτουργούσε  ως «μπροστινός» νονών της νύχτας που λυμαίνονται τα νυχτερινά μαγαζιά της Νέας Σμύρνης.

Ο υψηλόσωμος Αλβανός είναι άτομο γνωστό στην πλατεία καθότι είναι κάτοικος Νέας Σμύρνης ενώ άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην περιοχή μιλούν για μια προσχεδιασμένη από καιρό εκτέλεση.

Advertisement

Το θύμα το τελευταίο διάστημα άλλαζε συχνά τρόπους μετακίνησης κυκλοφορώντας πότε με γρήγορα αυτοκίνητα και πότε με μηχανές μεγάλου κυβισμού.

Ωστόσο φέρεται να μην φυλαγόταν μολονότι είχε αρκετά, ανοιχτά μέτωπα με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρός από τις σφαίρες του μασκοφόρου εκτελεστή.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: