Σαν πρωταγωνίστρια του Παπακαλιάτη: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Ορέστη Χαλκιά του Maestro

Advertisement

H μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς τηλεοπτικά μπορεί να χρεωθεί λίγες ημέρες πριν μας αφήσει το 2022 στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega.

Το Maestro ήρθε σαν σίφουνας και σε 9 μόλις επεισόδια κατάφερε να αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό και να ετοιμάζεται να ταξιδέψει για την παγκόσμια αναγνώριση μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Advertisement

Μέρος της επιτυχίας της σειράς έχουν φυσικά και οι πρωταγωνιστές του, πολλοί από αυτούς σε νεαρές ηλικίες, κάνοντας τα πρώτα ή… δεύτερα τηλεοπτικά τους βήματα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ορέστης Χαλκιάς ο οποίος όπως παραδέχτηκε στο Dot, στο οποίο βρέθηκε καλεσμένος, «Τσιρίζαμε στο γραφείο casting όταν μας ανακοίνωσε ο Χριστόφορος ότι θα είμαστε στη σειρά».

Στη συνέντευξή του αποκάλυψε ότι έχει 7 χρόνια σχέση με την κοπέλα του Δάφνη, η οποία αποτελεί και το στήριγμά του.

Advertisement

Η μελαχρινή σύντροφός του παραμένει εκτός social media ενώ είναι μακριά και από τα φώτα της δημοσιότητας, με το ζευγάρι να έχει μόνο μία κοινή φωτογραφία στο Instagram του ηθοποιού από τις περυσινές τους διακοπές μαζί με μία παρέα φίλων.

Η ομορφιά της δεν κρύβεται ούτε και ο ζωγραφισμένος στα πρόσωπά τους έρωτας, έστω και σε μία μόνο κοινή φωτογραφία όπου βρίσκονται δίπλα δίπλα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: