Μπήκε στο Netflix, αλλά του άλλαξαν όνομα: Έτσι θα λέγεται από εδώ και πέρα το «Maestro» του Παπακαλιάτη

Μπήκε στο Netflix, αλλά του άλλαξαν όνομα: Έτσι θα λέγεται από εδώ και πέρα το «Maestro» του Παπακαλιάτη
Advertisement

Το Maestro, η μοναδική ελληνική σειρά που πουλήθηκε στο Netflix, από σήμερα, Δευτέρα, είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική εταιρεία, τόσο σε Ελλάδα, όσο και Κύπρο.

Μάλιστα, από τις αρχές του 2023, το κοινό σε όλο τον κόσμο θα μπορεί να παρακολουθήσει τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, αλλά με διαφορετικό τίτλο από ότι στο ελληνικό Netflix, καθώς στα Αγγλικά η σειρά θα έχει τίτλο «Maestro in Blue».

Advertisement

Ο λόγος παραμένει ακόμη άγνωστος, αλλά πιθανολογείται πως είναι επειδή το Netflix θα «φιλοξενήσει» άλλη μια παραγωγή, μέσα στο 2023, με τον ίδιο ακριβώς τίτλο, δηλαδή την ταινία του Bradley Cooper «Maestro».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σήμερα, Δευτέρα, το πρωί, έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά το ευχάριστο γεγονός και τη συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα.

Όπως υπογράμμισε ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της σειράς: «Από σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο.. Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου.

Advertisement

Την σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στην γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα την χώρα προβολής.

Our «Meastro» is on Netflix Greece and Cyprus from today and in 2 months in the rest of the world. “Maestro in Blue” will be the international title and is opening worldwide around February or March..Looking forward!!!».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: