“Αγαπητέ χοντρέ, ελπίζω να πεθάνεις”: Στραβωμένος πιτσιρικάς στέλνει απειλητικό γράμμα στον Άη Βασίλη & προειδοποιεί

“Αγαπητέ χοντρέ, ελπίζω να πεθάνεις”: Στραβωμένος πιτσιρικάς στέλνει απειλητικό γράμμα στον Άη Βασίλη & προειδοποιεί
Advertisement

Μία “θυμωμένη” επιστολή προς τον Άη Βασίλη γίνεται viral στο TikTok, με τον πιτσιρικά να νευριάζει με τα δώρα που πήρε εκείνη τη χρονιά. Δεν του έφερε όλα τα δώρα και του απάντησε με… ευχές.

Στο σχετικό βίντεο, ο δημιουργός διαβάζει γράμματα που έχουν στείλει παιδιά στον Άη Βασίλη και έχει γίνει ανάρπαστο.

Advertisement

Το παιδί ήταν θυμωμένο που πήρε μόνο το ένα από τα δύο δώρα της λίστας που είχε ετοιμάσει για τον Άη Βασίλη και έτσι του έστειλε ξανά γράμμα, δίνοντάς του προθεσμία μίας εβδομάδας.

«Αγαπητέ Άη Βασίλη, σου το γράφω αυτό την επομένη των Χριστουγέννων και είμαι πολύ λυπημένος που έλαβα μόνο το ένα από τα δύο δώρα που ζήτησα», γράφει ο πιτσιρικάς δίνοντας… dead line στον Άγιο.

Ωστόσο, ο… Άη Βασίλης δεν υπέκυψε και απάντησε στον μικρό Τζέρεμι: «λυπάμαι που είσαι απογοητευμένος από τα δώρα σου.

Advertisement

Ζήτησες δύο πολύ ακριβά δώρα και ο Άγιος Βασίλης δεν μπορεί να κάνει τόσα πολλά. Αν συνεχίσεις να παραπονιέσαι, δεν θα έχω άλλη επιλογή από το να σε προσθέσω στη λίστα των άτακτων την επόμενη χρονιά».

Αυτή η απάντηση ήταν η αφορμή ο μικρός Τζέρεμι να ξεσπάσει και να στείλει ακόμη ένα γράμμα, που μόνο μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων δεν ήταν: «Αγαπητέ χοντρέ, οι απειλές σου δεν με φοβίζουν. Έπαιξα το παιχνίδι σου και δεν έφερες δεύτερο.

Να φοβάσαι ότι φαίνεσαι αργός και εύκολος να σκοτωθείς. Απόλαυσε τα μπισκότα σου του χρόνου γιατί θα είναι δηλητήριο. Ελπίζω να πεθάνεις, Τζέρεμι», έγραφε το γράμμα του μικρού.

Advertisement
@koko_mink Jeremy was NOT playing about his Christmas!!! #greenscreen #christmas #santa ♬ original sound – Kodi Mink

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: