Τραγουδίστρια, ξανθιά, καμία σχέση με την κόρη της: Αυτή είναι η άγνωστη μάνα της Πάολας, Ιρίνα Καραμήτσιου

Τραγουδίστρια, ξανθιά, καμία σχέση με την κόρη της: Αυτή είναι η άγνωστη μάνα της Πάολας, Ιρίνα Καραμήτσιου
Advertisement

Η Πάολα είναι μία από τις πιο αγαπημένες λαϊκές τραγουδίστριες της γενιάς της που μετρά δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της και πολλές χρυσές συνεργασίες με καταξιωμένους δημιουργούς και καλλιτέχνες.

Ξεκίνησε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της.

Advertisement

Οι οικογένεια της Πάολας έχουν μία επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια στο χωριό Συκιά Χαλκιδικής. Ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καραμήτσιος και η μητέρα της Ίρινα, στο παρελθόν ασχολούνταν με το τραγούδι.

«Η Πάολα μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον στο οποίο δεν της έλειπε απολύτως τίποτα. Δεν είχε σχέση με τα δικά μου παιδικά χρόνια που στερήθηκα πολλά πράγματα. Ήθελα και εγώ και ο μπαμπάς της να μην έχει ούτε εκείνη ούτε ο γιος μας απωθημένα όταν μεγαλώσουν. Γαλουχήθηκαν με αυστηρές αρχές.

Εγώ κρατούσα πάντα τα ηνία. Γι’ αυτό και προόδευσα και εγώ και όλη η οικογένεια. Ήμουν πολύ αυστηρή και νομίζω πως έβγαλα πολύ καλά παιδιά», έχει δηλώσει η Ίρινα Καραμήτσιου στην εκπομπή “Αξίζει να το ζεις” με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Advertisement

«Η κόρη πήρε από τη μαμά, γιατί η μαμά ήταν αστέρι. Όπου πηγαίναμε με το σύζυγό μου, η Πάολα ήταν κοντά μας και τραγουδούσε. Τραγουδούσε τα πάντα. Ο άντρας μου έγινε μετά από μένα τραγουδιστής, γιατί και εκείνος ήταν καλλίφωνος. Εγώ κυρίως ήμουν το πρώτο όνομα. Με ξέρουν και οι πέτρες», είχε εξομολογηθεί ακόμα.

Παράλληλα η μητέρα της είχε αναφερθεί στην εγκυμοσύνη της Πάολας που προέκυψε ενώ ήταν μόλις 16 ετών.

«Με την Πάολα ήμουν αυστηρή όταν έμεινε έγκυος. Δεν ήθελα να παντρευτεί τόσο νωρίς και να κάνει παιδί. Ήθελα να ξεκινήσει πρώτα την καριέρα της.

Της το είπα κι εκείνη μου απαντάει: “Kαι θα αρραβωνιαστώ, και θα παντρευτώ, και παιδί θα κάνω, και καριέρα θα κάνω”. Και τα έκανε όλα», είχε δηλώσει η Ιρίνα Καραμήτσιου, ενώ είχε αναφέρει ότι δεν είναι τσιγγάνοι.

Advertisement

Πριν από μερικά χρόνια η μητέρα της Πάολας, Ιρίνα Καραμήτσιου την είχε επισκεφθεί στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν.

Μαμά και κόρη δεν μοιάζουν σχεδόν καθόλου αλλά έχουν ένα άλλο κοινό στοιχείο. Διαθέτουν και οι δυο εξαιρετική φωνή. Η μαμά της Πάολα άφησε τη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι, πριν χρόνια, για να μεγαλώσει την κόρη της, η οποία απ ‘ότι φαίνεται κληρονόμησε τη φωνή της.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: