Γιατί πρέπει να βγάζετε πάντα το πιστολάκι μαλλιών από την πρίζα – Δείτε τη φωτιά που προκάλεσε σκύλος σε σπίτι

Advertisement

Ένας σκύλος πιστεύεται ότι προκάλεσε πυρκαγιά σε ένα σπίτι την παραμονή των Χριστουγέννων, αφού κατά λάθος άνοιξε ένα πιστολάκι μαλλιών.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Essex ανέφερε ότι οι άνδρες της κλήθηκαν μετά από αναφορές για ένα σπίτι γεμάτο καπνό. Οι πυροσβέστες βρέθηκαν άμεσα στο σημείο και έσβησαν την φωτιά που είχε εκδηλωθεί στην κρεβατοκάμαρα.

Advertisement

Ο σκύλος περίμενε στην μπροστινή πόρτα και όταν επέστρεψε η ιδιοκτήτρια του έλαβαν θεραπεία για εισπνοή καπνού, σύμφωνα με όσα αναφέρει η πυροσβεστική υπηρεσία.

«Πιστεύουμε ότι ο σκύλος άνοιξε το πιστολάκι»

Ο υπεύθυνος βάρδιας της πυροσβεστικής δήλωσε: «Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού βγήκε έξω και όταν επέστρεψε βρήκε το σπίτι της γεμάτο καπνό.

Πιστεύουμε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε επειδή ένα πιστολάκι είχε μείνει στην πρίζα πάνω σε ένα κρεβάτι», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Advertisement

«Πιστεύουμε ότι ο σκύλος μπορεί να ανέβηκε στο κρεβάτι και κατά λάθος να ενεργοποίησε το πιστολάκι προκαλώντας τελικά την ανάφλεξη των κλινοσκεπασμάτων και του στρώματος.

Μόλις τελειώσετε με τις ηλεκτρικές συσκευές όπως το πιστολάκι και οι ισιωτικές μαλλιών, παρακαλείστε να αφιερώνεται ένα λεπτό για να τις βγάζετε από την πρίζα», κατέληξε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: