Ο Πλεύρης επιβάλλει πρόστιμο στο κέντρο που εμφανίζεται η Βανδή επειδή κάπνιζε ο Μπισμπίκης

Ο Πλεύρης επιβάλλει πρόστιμο στο κέντρο που εμφανίζεται η Βανδή επειδή κάπνιζε ο Μπισμπίκης
Advertisement

Την κινητοποίηση του υπουργού Υγειάς, Θάνου Πλεύρη για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, επιβάλλοντας σχετικό πρόστιμο σε νυχτερινό κέντρο, προκάλεσε μία φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στο Twitter.

Ειδικότερα, ο κ. Πλεύρης σε ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναδημοσίευσε φωτογραφία που αποτυπώνει τον ηθοποιό, Βασίλη Μπισμπίκη να κρατά τσιγάρο την ώρα που τραγουδούσε η αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Advertisement

Στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν τη φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν», σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε: «Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ».

Σε σχόλια που έγιναν κάτω από την ανάρτηση του υπουργού Υγείας διάφοροι χρήστες του μέσου αναφέρουν ότι αρκετοί είναι αυτοί που παραβιάζουν τον νόμο και καπνίζουν σε εσωτερικούς χώρους, καθώς δε γίνονται οι ανάλογοι έλεγχοι από τα αστυνομικά κλιμάκια.

Άλλοι έσπευσαν να συγχαρούν τον κ. Πλεύρη για την πρωτοβουλία του, ενώ ορισμένοι χρήστες ζήτησαν από τον υπουργό να κάνουν περισσότερους ελέγχους, καθώς τα ίδια συμβαίνουν σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: