Τότε και τώρα: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ποζάρει με τα 4 αδέρφια του όπως ακριβώς ήταν πριν από 30 χρόνια

Τότε και τώρα: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ποζάρει με τα 4 αδέρφια του όπως ακριβώς ήταν πριν από 30 χρόνια
Advertisement

Οικογενειακά πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο δημιουργός του Maestro που προβάλλεται στο Netflix, θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του και να περάσει αυτές τις γιορτές άκρως οικογενειακά όπως είδαμε και σε σχετικές αναρτήσεις του στο Instagram.

Advertisement

Ειδικότερα, ο 46χρονος σκηνοθέτης, θέλησε να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα δίπλα στα αδέρφια του Φίλιππο, Στέφανο και Νάρα.

Τα αδέρφια φωτογραφήθηκαν μαζί ενώ στο ένα από τα τρία πλάνα βλέπουμε και τις δίδυμες κατάξανθες ανιψιές του. Σε άλλη φωτό της ανάρτησης βλέπουμε και throwback στιγμές με τα αγαπημένα αδέρφια από το 1992.

«As time goes by… #christmas22 #christmas92 #brotherssister #plus #newentries #nieces», έγραψε ο δημιουργός στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Advertisement

Ο Φίλιππος και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι αδέρφια από τον πρώτο γάμο του πατέρα του Μανώλη με τη Βίλλυ Μαλάμη. Έπειτα ο Μανώλης Παπακαλιάτης απέκτησε ακόμα δύο παιδιά τον Στέφανο και τη Νάρα από τον δεύτερό του γάμο με τη Σουζάνα.

Τα τέσσερα αδέρφια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους. Πρόσφατα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε μοιραστεί ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τις ανιψιές του, τις δίδυμες κόρες της αδερφής του, Νάρας να τον βλέπουν στην τηλεόραση για πρώτη φορά.

«Όταν οι ανιψιές σου σε βλέπουν για πρώτη φορά στην ΤV και κάτι τους θυμίζει αυτός ο τύπος».

Advertisement

Η Νάρα Παπακαλιάτη είναι το μικρότερο παιδί της οικογένειας και το μοναδικό κορίτσι

Η Νάρα Παπακαλιάτη σπούδασε στο Λονδίνο, στο Kings College, Μαθηματικά και Διοίκηση και αργότερα έκανε μεταπτυχιακό στο Imperial College της βρετανικής πρωτεύουσας, στα Μαθηματικά και Οικονομικά. Εκεί ήταν που αγάπησε τη μόδα και εξερεύνησε τις δυνατότητές της ως fashion designer.

Έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δίδυμα κορίτσια.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: